about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

به‌تازگی افرادی ناشناس اقدام به افشای اطلاعات محرمانه مذاکرات لندن و واشینگتن در وبگاه ردیت کرده‌اند و مقامات انگلیس روسیه را متهم شناخته‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به‌تازگی افرادی ناشناس در وبگاه ردیت (Reddit)، 3 سایت آلمانی‌زبان و توییتر که اشتباهات گرامری نیز داشته‌اند، اقدام به افشاگری در خصوص مذاکرات تجاری میان لندن و واشینگتن و اسناد مربوط به برگزیت (Brexit) کرده‌اند و به دنبال آن وبگاه ردیت و مقامات انگلیس من‌جمله نیکی مورگان (Nicky Morgan)، وزیر دیجیتال، فرهنگ، رسانه و ورزش، انگشت اتهام را به سمت روسیه نشانه رفته و آن را نشانه‌ای از مداخله آشکار قلمداد کرده‌اند. روزنامه ساندی تایمز (Sunday Times) نیز در این خصوص نوشته است سرویس اطلاعاتی انگلیس در حال بررسی نقش احتمالی كرملین در افشای اسناد تجاری دولت است كه نشانه‌هایی آشکار از مداخله روسیه است. 

سرویس‌های اطلاعاتی درنتیجه تحقیقات خود اعلام کرده‌اند این اسناد توسط جرمی کوربین (Jeremy Corbyn)، رهبر حزب کارگر به‌عنوان شواهدی مبنی‌براینکه محافظه‌کاران قصد دارند نظام خدمات درمانی را در معاملات تجاری آینده به فروش بگذارند، استفاده کرده است. حزب کارگر، مهم‌ترین حزب مخالف بریتانیا در آستانه انتخابات عمومی 12 دسامبر با استناد به این اسناد گفته است که بوریس جانسون (Boris Johnson)، قصد دارد در مذاکرات تجاری با آمریکا، نظام خدمات درمانی (NHS) کشورش را به فروش بگذارد. 

به گفته جرمی کوربین، اسناد و شواهد نشان می‌دهد که مذاکرات مقدماتی با آمریکایی‌ها بر سر قیمت داروها و نظام خدمات درمانی بریتانیا انجام‌شده و اسنادی بالغ‌بر ۴۵۱ صفحه از دو سال مذاکرات تجاری حزب حاکم محافظه‌کار با ایالات‌متحده در دست دارد که نشان می‌دهد بقای این نظام خدمات درمانی به نتیجه انتخابات وابسته بوده و این اسناد و مدارک نشان‌دهنده به فروش گذاشته شدن نظام خدمات درمانی است. به اعتقاد حزب کارگر، انتشار این اسناد بر اساس منافع عمومی صورت گرفته است.

روزنامه کامرسانت مسکو (Kommersant) نوشت ایالات‌متحده و انگلیس مدام علیه روسیه اتهام‌پراکنی می‌کنند. وزارت خزانه‌داری ایالات‌متحده علیه هکرهای روس اعلان‌جنگ کرده و علیه گروه Evil Corp تحریم‌هایی را وضع کرده و مدعی شده است این گروه 100 میلیون دلار وجه از 300 بانک 40 کشور سرقت کرده است. آژانس ملی مبارزه با جرائم بریتانیا نیز مدعی شده است گروه ایول کورپ بیش از 10 سال است که شرکت‌های انگلیسی را هدف قرار داده و درنتیجه آن این کشور صدها میلیون پوند استرلینگ خسارت‌دیده است. 

وبگاه ردیت نیز با انتشار گزارشی مدعی شده است بارگذاری این اسناد از طرف کمپین‌های تبلیغاتی روسیه انجام‌شده است. در گزارش این وبگاه گفته‌شده است:

ما اخیراً از پستی مطلع شدیم که شامل اسناد و مدارک فاش شده انگلیس بود. ما در مورد این حساب و حساب‌های مرتبط با آن تحقیق کردیم و به این نتیجه رسیدیم که این، بخشی از کمپینی بوده که خاستگاه آن روسیه بوده است. اوایل سال جاری فیس بوک یک کمپین و تعدادی حساب‌ کاربری روسی شناسایی کرد که توسط شورای آتلانتیک مورد تجزیه‌وتحلیل قرار گرفت و «Secondary Infektion» نام گرفت. ما بر اساس شاخص‌های سازمان‌های انتظامی و اکانت‌های مشکوک شناسایی‌شده مربوط به اسناد لو رفته انگلیس، به چگونگی پیاده‌سازی تاکتیک رقبا پی بردیم. اواخر ماه اکتبر، یک حساب کاربری به نام u/gregoratior، اسناد لو رفته را منتشر کرد و سپس مجدداً توسط یک حساب کاربری دیگری به نام u/ostermaxnn منتشر شد. ما توانستیم شبکه‌ای از اکانت‌ها را که در دست‌کاری آراء دخالت داشتند را شناسایی کنیم. کلیه این حساب‌ها با گروه اصلی شناسایی‌شده پیشین «Secondary Infektion» الگوی مشترکی دارند و براین اساس، این کمپین‌ها و اکانت‌های مشکوک با گروه اصلی مرتبط هستند. درنتیجه این تحقیقات، طبق سیاستمان در خصوص دست‌کاری آراء و استفاده غیرقانونی از این بستر یک ساب ردیت و 61 حساب کاربری مسدود کردیم. همان‌طور که در خصوص عملیات نفوذ قبلی نیز انجام دادیم، ما این حساب‌ها را برای مدتی نگه می‌داریم تا محققان بتوانند آن‌ها را موردبررسی و مطالعه دقیق قرار داده و از چگونگی فعالیت آن‌ها اطمینان حاصل کنند.

منبع:

تازه ترین ها
عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.

محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.