افشاگری های NSA بسیار ناامید کننده است
وی در سخنرانی خود اعلام داشت اگر چه ممکن است اجرای برنامههای نظارت و کنترل برای حفظ امنیت ملی آمریکا تا حدی مناسب و لازم باشد، اما جاسوسی محدود از چند کشور خاص خارجی برای جلوگیری از نابودی کامل هستهای در دوران جنگ سرد مشابه با نظارت انبوه بر ترافیک اینترنت در عصر مدرنیته نیست. به نظر من توازن این دو دوره کاملا متفاوت است و من حدس میزنم هیچ کس این مساله را مورد ارزیابی مجدد قرار نداده است.
افشای جاسوسی NSA از کاربران توسط ادوارد اسنودن، اعتبار و آبروی بسیاری از شرکت های بزرگ اینترنتی را در معرض خطر قرار داد، به خصوص از زمانی که مشخص گردید غول های تکنولوژی مانند گوگل و یاهو در همکاری با جاسوسان آژانس امنیت ملی ایالت متحده به طور مستقیم اطلاعات شخصی کاربران و شهروندان کشورهای دیگر را در اختیار این سازمان جاسوسی قرار دادند.
برین در ادامه اضافه کرد که گوگل در حال بالا بردن امنیت و دفاع سایبری خود می باشد و همواره تلاش می کند تا ترافیک داده های کاربران خود را رمزگذاری کند تا مانع سرقت این دادهها از سوی NSA در زمان تبادل میان دیتاسنترهای گوگل شود.
وی در پایان اظهاراتش بیان کرد: " ایالات متحده باید سیاست های قانونی خود را در این زمینه بازنگری کند. آمریکا بسیار ریاکارانه عمل می کند و من فکر می کنم که این موضوع مشکل بزرگی است."