about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

بلک بری لیمیتد، جدیدترین گزارش سه ماهه تهدیدات جهانی خود را منتشر کرده است که افزایش 40 درصدی حملات سایبری که سازمان‌های دولتی و بخش خدمات عمومی را هدف می‌گیرند را نشان می‌دهد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این شرکت با راه‌حل‌های امنیت سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی، 55 هزار حمله انفرادی را در مجموع بین مارس تا می 2023 متوقف کرده است.

اسماعیل والنزوئلا، معاون تحقیقات و اطلاعات تهدیدات در بلک بری می گوید:

دولت‌ها و خدمات عمومی مانند حمل‌ونقل عمومی، برق، خدمات آب، مدارس و سازمان‌های غیرانتفاعی، در برابر مجرمان سایبری و دیگر عوامل تهدید کننده که حملاتشان به دنبال ایجاد حداکثر ویرانی است و اغلب اوقات با مقاومت بسیار کمی روبرو می‌شوند، ایستاده‌اند.

این سازمان‌ها با منابع محدود و برنامه‌های دفاع سایبری ساده، در تلاشند تا در برابر تهدید مضاعف دولت‌های ملی و مجرمان سایبری دفاع کنند.

والنزوئلا در ادامه می افزاید:

اکنون، بیش از هر زمان دیگری، آنها نیاز به دسترسی به اطلاعات سایبری عملی برای هدایت و تقویت استراتژی‌های امنیتی خود دارند، در حالی که از خدمات حیاتی، نهادها و اعتمادی که جوامع ما بر آن‌ها شکوفا می‌شوند، محافظت می‌کنند.

سایر نکات برجسته از آخرین گزارش اطلاعاتی تهدید جهانی بلک بری عبارتند از:

•    افزایش حملات سایبری در دقیقه: طی 90 روز گذشته، بلک بری بیش از 1.5 میلیون حمله را متوقف کرده است. عوامل تهدید به طور متوسط 1.7 نمونه بدافزار جدید در دقیقه را مستقر کرده اند که نسبت به میانگین 1.5 نمونه جدید در دقیقه در دوره گزارش قبلی، 13 درصد افزایش را نشان می‌دهد و کار مهاجمان برای متنوع کردن ابزارهای خود برای دور زدن کنترل‌های دفاعی را برجسته می‌کند.
•    صنایع بهداشتی و خدمات مالی بیشتر مورد هدف قرار می گیرند: در مراقبت های بهداشتی، همگرایی داده های ارزشمند و خدمات حیاتی، هدف سودآوری برای مجرمان سایبری است. بلک بری بیش از 109922 حمله را در سراسر بخش مراقبت های بهداشتی در 90 روز گذشته متوقف کرده است. از آنجایی که گروه‌های باج‌افزار به هدف قرار دادن سازمان‌های این صنایع با بدافزارهای سرقت اطلاعات ادامه می‌دهند، این گزارش بر اهمیت امنیت داده‌های بیماران و حفاظت از ارائه خدمات ضروری پزشکی تاکید می‌کند.
•    بدافزار موبایلی در حال ظهور: موسسات خدمات مالی با تهدیدهای مداوم از طریق بدافزارهای کالایی مبتنی بر گوشی هوشمند، حملات باج افزارها و افزایش بدافزارهای بانکداری تلفن همراه که روند رو به رشد خدمات بانکداری دیجیتال را هدف قرار می دهد، مواجه هستند. این گزارش چالش‌های امنیت سایبری را برای بخش مالی بررسی می‌کند، زیرا عوامل تهدید از طرز فکر بانکداری آنلاین استفاده می‌کنند.

منبع:

تازه ترین ها
تعدیل
1403/12/07 - 21:13- هوش مصنوعي

تعدیل نیرو در آمریکا و تأثیر آن بر هوش مصنوعی این کشور

تعدیل نیرو در آمریکا می‌تواند تحقیقات ایمنی هوش مصنوعی در این کشور را کاهش دهد.

نظارت
1403/12/07 - 19:58- اروپا

نظارت بر دارایی‌های دیجیتال روسیه توسط اتحادیه اروپا

نظارت دقیق بر دارایی‌های دیجیتال مرتبط با نهادهای روسی مورد توجه اتحادیه اروپا قرار گرفت.

اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.