افزایش ۳۶ درصدی نرخ بدافزارها
به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ شرکت سیمانتک، خالق نرمافزار امنیتی نورتون آنتیویروس در گزارش خود که بر مبنای استفاده از اطلاعات جمعآوریشده در سال ۲۰۱۵ تنظیمشده، توانسته ۷۴ هزار حفره امنیتی متفاوت را در وبسایتهای مختلف شناسایی کند.
بر اساس جدیدترین گزارشی که از سوی شرکت سیمانتک منتشرشده، ۷۵ درصد از وبسایتهای قانونی و رسمی از وجود حفرههای امنیتی که ممکن است اطلاعات موجود در آنها و حتی اطلاعات مربوط به بازدیدکنندگان را بهراحتی در معرض دسترسی غیرمجاز مجرمان سایبری قرار دهند، رنج میبرند.
با توجه به افزایش ۳۶ درصدی نرخ بدافزارها در سال ۲۰۱۵ (در مقایسه با سال پیش از آن) به نظر میرسد مدیران وبسایتها نتوانستهاند کدهای موردنظر خود را بهمنظور قطع دسترسی یا حتی محدود کردن امکان دسترسی غیرمجاز نفوذ گران به دادهها پیادهسازی کنند.
شرکت سیمانتک، خالق نرمافزار امنیتی نورتون آنتیویروس در گزارش خود که بر مبنای استفاده از اطلاعات جمعآوریشده در سال ۲۰۱۵ از محصولات امنیتی و پایگاههای دادهای خودتنظیم شده، توانسته ۷۴ هزار حفره امنیتی متفاوت را در وبسایتهای مختلف شناسایی کند.
اگرچه اجتناب از هرزنامهها، بهکاربستن ترفندهای امنیتی یا حتی مهاجرت به دستگاههای الکترونیکی امنتر مانند آیفون، راهکارهای مورداستفاده کاربران بهمنظور بهبود امنیت سایبری بوده اما امروزه نفوذ گران سایبری موفق شدهاند روشهایی برای دور زدن تمامی این روشهای امن بیابند.
بر اساس گزارش سیمانتک، در سال گذشته میلادی چیزی در حدود ۸۰ درصد از مشکلسازترین و خطرناکترین حفرههای امنیتی، در نرمافزار ادوبی فلش وجود داشتهاند. ازجمله مشکلات امنیتی دیگر، روباتهای نمایشدهنده پاپآپ و تبلیغات مزاحم هستند که در سال گذشته میلادی چیزی حدود ۱۰۰ میلیون بار پیش روی کاربران قرارگرفتهاند.
شرکتهای بزرگ بهطور متوسط در سال گذشته ۶/ ۳ حمله به وبسایتهایشان را تجربه کردند و این در حالی است که بر اساس گزارش سیمانتک، تعداد شرکتهایی که ترجیح میدهند در مقابل حملات انجامشده به وبسایتهایشان سکوت کنند و کاربران را در جریان این امر قرار ندهند با افزایش ۸۵ درصدی همراه بوده است.
بر اساس تخمینهای صورت گرفته از سوی متخصصان سیمانتک، تعداد این حملات، بیش از نیم میلیارد بوده است.