افزایش نقضهای سایبری ناشی از شکاف مهارتهای امنیت سایبری
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ فورتینت (FORTINET)، یک رهبر جهانی در راهحلهای امنیت سایبری گسترده، یکپارچه و خودکار، یافتههای آسیایی گزارش شکاف جهانی مهارتهای امنیت سایبری 2022 را منتشر کرد. این گزارش نشان میدهد که کمبود مهارتهای امنیت سایبری همچنان چالشها و پیامدهای متعددی را برای سازمانها در آسیا از جمله وقوع نقضهای امنیتی و متعاقباً از دست دادن پول به همراه دارد. در نتیجه، شکاف مهارتی همچنان یکی از دغدغههای اصلی مدیران سطح «C» و به طور فزایندهای در حال تبدیل شدن به یک اولویت در سطح هیئتمدیره است. این گزارش، که تصمیم گیرندگان فناوری اطلاعات و امنیت سایبری را در کشورهایی مانند سنگاپور، تایلند، هنگ کنگ، فیلیپین، مالزی و اندونزی مورد بررسی قرار داده، همچنین راههایی را مانند آموزش کامل و صدور گواهینامه برای افزایش تحصیلات کارکنان با هدف برطرف کردن شکاف مهارتها پیشنهاد میکند.
راشیش پاندی (Rashish Pandey)، معاون بازاریابی و ارتباطات فورتینت در آسیا اظهار داشت :
«نظرسنجی آسیای جنوب شرقی و هنگکنگ به عنوان بخشی از یک گزارش جهانی نشان میدهد که 71 درصد از شرکتهای شرکت کننده در استخدام استعدادهای واجد شرایط فناوری برای امنیت سایبری با مشکل مواجه و 63 درصد موافق هستند که این کمبود مهارت منجر به پیامدهای شدید امنیت سایبری برای کسب و کار می شود. با پذیرش بیشتر سازمانها از فناوریهایی مانند ابر و اتوماسیون، موضوع کمبود کارشناسان امنیت سایبری تشدید شده است. به منظور رسیدگی به این شکاف مهارتی، دستور کار پیشرفت آموزش فورتینت (TAA) و برنامههای مؤسسه آموزشی برای افزایش دسترسی به گواهینامهها و آموزشهای امنیت سایبری مهم برای سازمانهای استخدام کننده ایجاد شدند. فورتینت متعهد شده که تا سال 2026 یک میلیون متخصص را آموزش دهد و از طریق همکاری با شرکای محلی، ما موفق به صدور بیش از 84 هزار گواهینامه از زمان آغاز برنامه شدهایم.»
براساس گزارش نیروی کار سایبری «ISC2» در سال 2021، آسیا و اقیانوسیه (APAC) دارای بیشترین شکاف نیروی کار منطقهای با 1.42 میلیون نفر است. اگرچه شکاف نیروی کار برای آسیا و اقیانوسیه نسبت به سال قبل کاهش یافته، اما باید کارهای زیادی انجام شود.