about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

افزایش سرعت حافظه با امواج تراهرتز

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ در عصر فناوری‌های امروزی، کاربران برای انجام کارهای روزمره‌ی خود از اینترنت، داده‌های دیجیتالی استفاده کرده و روزبه‌روز از رایانه‌هایی با سرعت پردازشی بیشتر استفاده می‌کنند. بسیاری از کارهایی که هم‌اکنون مردم انجام می‌دهند وابسته به ابررایانه‌ها و الگوریتم‌های هوش‌های مصنوعی هستند که پردازش‌ها را در پس‌زمینه و به دور از چشم کاربر انجام می‌دهند. به‌علاوه افزایش قدرت پردازش‌ها تا حد زیادی به طراحان سخت‌افزار وابسته است.
حافظه‌های موقت یا رم‌ها یکی از اصلی‌ترین اعضای هر رایانه برای تعیین قدرت عملکرد آن است؛ اما کاهش مدت‌زمان انجام هر عملیات در حافظه‌های مغناطیسی یکی از چالش‌های اصلی افزایش سرعت رایانه‌ها به حساب می‌آید. گروهی از محققان روسیه و اروپایی روشی جدید را برای افزایش عملکرد سوییچینگ در سلول‌های حافظه ایجاد کرده و برای دستیابی به این هدف از امواج تراهرتز (terahertz radiation) استفاده کردند.
محققان توضیح دادند با استفاده از امواج تراهرتز و انتشار پالس‌های الکترومغناطیسی می‌توان میدان مغناطیسی موجود را تغییر داده؛ حافظه‌هایی 1000 برابر سریع‌تر از نمونه‌های امروزی ایجاد کرد. آن‌ها از ماده‌ای به نام ثولیم ارثفرایت (thulium orthoferrite) برای ایجاد و کنترل میدان مغناطیسی خارجی استفاده کردند.
با وجود نتیجه‌ی به دست آمده، محققان اعلام کردند این روش هنوز در رایانه‌های واقعی آزمایش نشده و نمی‌توان زمانی را برای استفاده از امواج تراهرتز در رایانه‌ها مشخص کرد.

 

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.