افزایش حملات سایبری علیه نهادهای روسی
به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان به نقل از رویترز؛ یک شرکت امنیت سایبری روز جمعه اعلام کرد که تلاشها برای ایجاد اختلال در عملکرد وبسایت شرکتهای روسی در ماه مارس افزایش یافته است، این افزایش چشمگیر بهقدری بوده که تعداد حملات انکار سرویسهای توزیعشده (DDoS) در حال حاضر از تعداد حملات کل فوریه فراتر رفته است.
نهادها و شرکتهای دولتی روسیه به دلیل رویدادهای اوکراین هدف حملات سایبری قرار گرفتهاند، وبسایتهای کرملین، شرکت هواپیمایی Aeroflot و اسبر بانک (Sberbank) یکی از بزرگترین بانکهای روسیه در میان اهدافی هستند که شاهد قطعی یا مشکلات دسترسی موقت بودهاند.
شرکت روس تلکام سولار در بیانیهای با اشاره به حدود 1700 حمله DDoS علیه یک پورتال دولتی تنها در سه روز گذشته گفت:
هدف اصلی مهاجمان همچنان منابع دولتی هستند.
کسبوکارهای روسی نیز به هدفی برای حملات تبدیل شدهاند، بهویژه بخش بانکی که بهشدت توسط قدرتهای غربی تحریم شده است.
شرکت امنیت سایبری یادشده گفت:
متخصصان ما رشد قابلتوجهی در حملات DDoS در بخش تجاری ذکر کردهاند. بیش از 1100 حمله ازایندست از 1 تا 10 مارس در اینجا ثبت شده که در حال حاضر از کل حملات فوریه فراتر رفته است. بیش از 450 حمله علیه بانکهای روسیه ثبت شد که چهار برابر بیشتر از حملات ماه فوریه است.