about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

افزایش حملات سایبری به پروتکل RDP

آزمایشگاه کسپرسکی از افزایش حملات سایبری به پروتکل RDP خبر داد. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان آزمایشگاه کسپرسکی با انتشار گزارشی اعلام کردند از ماه ژانویه تا نوامبر 2020 میزان حملات سایبری به پروتکل آردی‌پی (RDP) به علت دورکار شدن کارکنان افزایش یافته است. طی این مدت 147 میلیون حمله‌ی آردی‌پی ثبت‌شده و میزان این حملات 3.4 برابر افزایش یافته است.

مهاجمان در حمله به پروتکل آردی‌پی، با استفاده از ابزارهای خودکار و لیستی از رمزهای عبور رایج و به خطر افتاده، نام کاربری و رمز عبور را حدس می‌زنند. در صورت موفقیت، از راه دور به دستگاه موردنظر دسترسی پیدا می‌کنند.

بنابرگزارش کسپرسکی، میزان اتصالات آردی‌پی افزایش قابل‌توجهی داشته و مهاجمان نیز از این فرصت سوءاستفاده کرده‌اند. در ماه فوریه یعنی پیش از اعمال قرنطینه شمار حملات از طریق آردی‌پی 3800000 بوده و در ماه مارس با تشدید محدودیت‌ها این رقم به 11100000 رسیده است. نقطه پیک حملات در ماه ژوئیه 25100000 حمله بوده و در ماه نوامبر میزان حملات برابر با 18 میلیون بوده است. 

هکرها در طول این مدت از محبوبیت پیام‌رسان‌ها و سرویس‌های ویدئوکنفرانس بهره‌برداری کرده و در پوشش آن‌ها برنامه‌های مخرب خود را منتشر کرده‌اند. کسپرسکی در سال 2020 حدوداً 1700000 فایل مخرب در سراسر دنیا شناسایی کرده‌ که بدین شکل پنهان‌شده‌اند. این فایل‌ها اغلب به‌عنوان بارگذار یا برنامه تبلیغاتی عمل کرده‌اند.  

دمیتری گالوف، کارشناس امنیت سایبری آزمایشگاه کسپرسکی در این خصوص اعلام کرد:

سال 2020 از نظر استفاده مسئولانه از فناوری‌ها چیزهای زیادی به ما آموخت. کاربران پیش‌تر این‌قدر فعال به ابزارهای تعامل از راه دور مراجعه نمی‌کردند، آن‌ها چندان از تهدیدات آنلاین مطلع نبودند و درنتیجه آسیب‌پذیر شدند. همین را هم می‌توان در مورد شرکت‌هایی که برایشان انتقال به حالت دورکار با عجله انجام شد، گفت. بسیاری از آن‌ها در درجه اول می‌خواستند به کارایی زیرساخت برسند و امنیت آن نیز یک مسئله فرعی به‌حساب می‌آمد. با تکرار اشتباهات مجبور شدند بیاموزند. نمایندگان کسب‌وکار پس از ارزیابی ریسک‌های واقعی به اهمیت راه‌حل‌های حفاظتی مطمئن و لزوم ارتقاء سواد سایبری پی بردند. 

منبع:

تازه ترین ها
تحریم
1403/10/24 - 09:28- سایرفناوری ها

تحریم کاربران ایرانی توسط گوگل؛ صدای پای ترامپ می‌آید

ابتدا گوگل اقدام به مسدود کردن حساب کاربران ایرانی در گوگل آنالیتیکس کرد و حالا سایت ایسوس هم به IP ایران اجازه دسترسی نمی‌دهد.

واتس‌اپ به‌زودی به قابلیت ساخت چت‌بات هوش مصنوعی سفارشی مجهز می‌شود

واتس‌اپ درحال آزمایش قابلیت ساخت چت‌بات‌های هوش مصنوعی شخصی‌سازی‌شده برای کاربران است.

اینستاگرام،
1403/10/24 - 09:20- فیس بوک

اینستاگرام، واتساپ و فیسبوک قطع می‌شوند؟

صفحات و کانال‌های بسیاری با انتشار یک متن مدعی شده‌اند که بر اساس اطلاعیه شرکت متا نرم افزارهای اینستاگرام، واتساپ و فیسبوک به زودی دچار قطعی سراسری می شوند!