about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

افزایش حملات سایبری به زیرساخت مخابراتی جهان

بر اساس گزارش اخیر شرکت کرود استرایک، عملیات سایبری کشورها به زیرساخت‌های مخابراتی افزایش بی‌سابقه‌ای داشته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ موارد حمله کشورها به زیرساخت‌های مخابراتی رقبا و کشورهای همسایه و سرقت اطلاعات آن‌ها به شدت افزایش یافته است.

براساس گزارش منتشر شده از شرکت امنیت سایبری کرود استرایک (CrowdStrike)، گرچه چندین کشور تلاش خود را برای مخفی سازی فعالیت‌های سایبری‌شان آغاز کرده‌اند، اما در واقع عملیات‌ جاسوسی و سرقت مالی در بستر فضای سایبری را نیز افزایش داده‌اند.

بر اساس گزارش یاد شده، مجرمان سایبری، با استفاده از انعطاف‌پذیری، شکل دادن و انحلال اتحادها و تغییر سریع تاکتیک خود، به اهدافشان می‌رسند و مبارزه با تهدیدات را بیش‌ازپیش دشوار می‌کنند.

در بخشی از این گزارش آمده است:

هکرهای دولتی در طول سال 2018، مخالفان، رقبای منطقه‌ای و قدرت‌های جهانی را به منظور جمع‌آوری اطلاعات، هدف عملیات سایبری قرار داده‌اند.

کارشناسان شرکت امنیتی کرود استرایک مدعی هستند که کره شمالی با وجود مشارکت در حوزه دیپلماتیک، در جمع‌آوری اطلاعات و برنامه‌های تولید ارز از طریق فعالیت‌های سایبری غیرقانونی، همچنان فعال مانده است. ایران نیز روی عملیات‌ علیه سایر کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا به‌ویژه دشمنان منطقه‌ای در شورای همکاری خلیج (خلیج‌فارس) تمرکز دارد.

به گفته محققان شرکت کرود استرایک، در چین نیز افزایش قابل‌توجه هدف‌گیری ایالات‌متحده مشاهده شده است که احتمالاً به افزایش تنش بین دو کشور بستگی دارد.

شرکت یاد شده، به سایر مخالفان دولتی نیز اشاره کرده است که به‌طور برجسته در گزارش نامی از آن‌ها در میان نیست ازجمله این مخالفان می‌توان به فعالان حوزه هک در شبه قاره هند اشاره کرد که هم‌اکنون در حال نقش‌آفرینی گسترده در بحران منطقه‌ای میان پاکستان و هند هستند.

در بخشی از این نوشتار، آمده است:

بسیاری از گروه‌های چینی با حملات سایبری به سیستم‌های مخابراتی ارتباط دارند. بر اساس حوادث ثبت شده و فرضیات، فعالیت هکرهای این کشور، مبین علاقه خاص آن‌ها به دسترسی مخابرات اجرای عملیات فریب برای پیشبرد دیگر انواع حمله‌ علیه اهداف بخش دولتی در آسیا است. آمار این حملات هر روز افزایش می‌یابد.

شرکت امنیت سایبری کرود استرایک مدعی است:

در سال 2018، چندین نفوذ هدفمند با تمرکز بر بخش ارتباطات راه دور صورت گرفته است. آن‌ها به‌طور مستقیم سازمان‌ها را در بخش مخابرات هدف قرار می‌دهند، کنترل تجهیزات مخابراتی آسیب‌پذیر را به دست می‌گیرند و از سرویس‌های تلفنی فریبنده استفاده می‌کنند. این کار باعث حمایت از عوامل جاسوسی دولتی می‌شود زیرا آن‌ها در پی دستیابی به یک پایگاه مشتری گسترده متکی بر خدمات مخابراتی هستند.

گزارش، درنهایت به این نتیجه می‌رسد که کشورهای چین و روسیه همچنان به استفاده از قابلیت‌های سایبری برای کسب آگاهی موقعیتی در مورد کشورهای همسایه و رقبای دورافتاده خود ادامه خواهند داد. در سال 2019، دشمنان نفوذ هدفمند به اجرای کمپین‌هایی به عنوان راهبردهای ملی دولتی خود ادامه می‌دهند. چین، روسیه، ایران و کره شمالی به دنبال اهمیت ژئوپولتیک – هم در مناطق و هم در سطح بین‌المللی- بودند و از قابلیت‌های سایبری خود برای دستیابی و حفظ آگاهی موقعیتی از همسایگان و رقبا استفاده خواهند کرد.

در این کمپین‌ها، بخش‌های دولتی، دفاعی و سازمان‌های غیردولتی همچنان در حاشیه هستند. هدف قرار دادن ارتباطات راه دور و سایر بخش‌های ارائه‌دهنده خدمات مدیریت شده باعث حمایت از این کمپین‌ها خواهد شد.
 

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.