about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

افزایش حاکمیت چین بر عرصه ارزهای دیجیتال

معرفی فناوری بلاک چین و ارزهای دیجیتالی را می توان تحولی بزرگ در عرصه های اقتصادی و سیاسی دانست. ورود این فناوری به حوزه های مختلف اعم از بانکداری، بیمه، بازار سرمایه، بهداشت و ... باعث شد تا بستر Crypto به عنوان یک موضوع اساسی در فضای عمومی جامعه تلقی گردد. بنابراین پیش از آن که ضوابطی از سوی دولت ها در خصوص این فناوری اتخاذ گردد، ارزهای دیجیتالی در بستر جامعه مخاطبان زیادی کسب کرد. این جریان موجب خروج ارز از کشورهای بسیاری شد و آن ها را متحمل ضررهای جبران ناپذیر مالی و اطلاعاتی ساخت.

گسترش فعالیت بلاک چین و ارزهای دیجیتال، دولت ها را ملزم به ایجاد یک موضع گیری صریح در رابطه با فعالیت این فناوری در جامعه کرد. برخی از کشورها با این موضوع بسیار منطقی عمل کرده و بلاک چین را به عنوان یک فرصت عالی برای بهبود فرآیندهای اجتماعی و اقتصادی خود دانستند؛ اما در مقابل، کشورهایی هستند که ضرر این بستر را از فواید آن بیشتر می دانند و قوانینی برای منع حضور این فناوری در کشور خود وضع کرده اند.

کشور چین از جمله کشورهایی بود که نسبت به فناوری بلاک چین و ارزهای دیجیتال در ابتدا واکنش مثبتی داشت و در این بستر توانست مقدار 75 درصد از قدرت استخراج جهانی را در اختیار بگیرد. رئیس جمهور چین، شی‌جین‌پینگ، بلاک چین را به عنوان بخشی از انقلاب تکنولوژی همراه با هوش مصنوعی، اطلاعات کوانتومی و ارتباطات گوشی همراه و اینترنت اشیا بیان کرد. اما با تمام این موارد اکنون شاهد خبرهایی مبتنی بر ایجاد محدودیت های سنگین و شدید در زمینه رمز ارزها در این کشور هستیم.

با توجه به نظر کارشناسان، رقابت اقتصادی چین و ایالات متحده آمریکا که از گذشته وجود داشته است، با ورود ارزهای دیجیتال به خصوص بیت کوین، رنگ و بوی جدیدی به خود گرفته است. از این رو کشور چین با این شعار که اولویت ابتدایی چین بلاک چین است، نه بیت کوین ... بانک مرکزی چین در حال زمینه سازی ارز دیجیتالی با پشتوانه دولتی و سیستم های پرداخت الکترونیکی می‌باشد. بنابراین کارشناسان عقیده دارند که محدودیت های اعمال شده در رابطه با بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتالی مربوط به حفظ قدرت اقتصادی چین است.

با تمام محدودیت های موجود چین در مورد ICO ها و ارز های رمز پایه، این کشور بستر مناسبی برای سرمایه گذاری های مختلف در حوزه  فناوری بلاک چین ایجاد کرده است. آنچه واضح است، کشور چین به دنبال استقلال و انحصار فناوری های جدید متناسب با نیاز های خود است. این الگوی رفتاری مناسبی است که در گذر زمان می تواند به نتایج مطلوبی منجر شود اما به شرطی که وضع محدودیت ها با پیشرفت و توسعه برنامه های بومی همراه باشد.   

تازه ترین ها
تأثیر
1403/10/24 - 09:03- جرم سایبری

تأثیر سرقت داده از شرکت اسکولاستیک بر 4.2 میلیون نفر

یک هکر به شبکه ناشر آموزشی مشهور آمریکایی، اسکولاستیک، نفوذ کرده و اطلاعات تماس و آدرس بیش از 4.2 میلیون مشتری را سرقت کرده است.

ایتالیا
1403/10/24 - 08:47- سایرفناوری ها

ایتالیا به دنبال استفاده از استارلینک برای ارتباطات محرمانه دولتی

نخست‌وزیر ایتالیا، جورجیا ملونی، اعلام کرد که این کشور ممکن است از خدمات استارلینک برای ارتباطات ماهواره‌ای رمزنگاری‌شده جهت ارتباط نیروهای نظامی خود در سراسر جهان استفاده کند.

همکاری
1403/10/24 - 08:32- امنیت زیرساخت

همکاری ترند میکرو و اینتل برای مقابله با تهدیدات سایبری

شرکت ترند میکرو از همکاری جدید خود با اینتل خبر داد. این همکاری به‌منظور کمک به مشتریان سازمانی مشترک طراحی شده تا سیستم‌های حیاتی خود را در برابر تهدیدات مخفیانه مانند بدافزارهای بدون فایل و باج‌افزارهای پیشرفته محافظت کنند.