about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

مجلس سنا آمریکا در لایحه 1 تریلیون دلاری جدید خود، بودجه امنیت سایبری زیرساخت‌های این کشور را افزایش داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مجلس سنا آمریکا در لایحه 1 تریلیون دلاری خود که قصد دارد زیرساخت‌هایی مانند سیستم آب، لوله‌های سوخت‌رسانی و شبکه برق این کشور را تقویت کند، میلیاردها دلار را به حفاظت از این زیرساخت‌ها در برابر حملات سایبری اختصاص داده است.

این لایحه به اداره بزرگراه‌های فدرال دستور می‌دهد ابزار جدیدی ایجاد کند که به مقامات سیستم حمل‌ونقل در شناسایی و واکنش بهتر به حملات سایبری کمک کند.

همچنین این لایحه برای مقابله با حملات سایبری برای سیستم‌های آب این کشور بودجه اضطراری را در نظر گرفته که می‌تواند به برخی از سیستم‌های آبی آمریکا کمک کند قابلیت‌های خود را برای مقابله با حملات سایبری، مخاطرات طبیعی و آب و هوایی ارتقاء دهد.

به‌علاوه لایحه یادشده از کمیسیون تنظیم مقررات انرژی فدرال می‌خواهد تا مشوق‌هایی را برای اطمینان از سرمایه‌گذاری شرکت‌های برق در حوزه امنیت سایبری و به اشتراک‌گذاری داده‌ها در مورد تهدیدات احتمالی ایجاد کند.

در ادامه این لایحه تقریباً 2 میلیارد دلار هزینه برای ابتکارات خاص در حوزه امنیت سایبری ازجمله ایجاد یک برنامه کمک مالی 1 میلیارد دلاری برای ارائه کمک‌های امنیت سایبری به دولت‌های محلی و ایالتی در نظر گرفته که به گفته کارشناسان این نهادها از آسیب‌پذیرترین بخش‌ها در برابر حملات باج افزاری هستند.

این لایحه یک دفتر مدیریت سایبری جدید را تأمین مالی خواهد کرد تا دولت فدرال بهتر بتواند واکنش‌های خود به حملات سایبری بزرگ را هماهنگ کند همچنین یک بودجه 100 میلیون دلاری در حوزه واکنش و بازیابی تعریف کرده که وزارت امنیت داخلی می‌تواند از آن برای حمایت از شرکت‌های دولتی و خصوصی در برابر حملات سایبری استفاده کند.

بااین‌وجود جیم لانگوین Jim Langevin یکی از رؤسای کمیسیون امنیت سایبری کنگره نگرانی‌هایی را مطرح کرده مبنی بر اینکه پیشنهاد‌های ارائه‌شده در این لایحه کافی نیستند. لانگوین گفت:

باید برای نهادهایی که از بودجه این لایحه برخوردار می‌شوند، الزامات امنیت سایبری سخت‌تری در نظرگرفته شود. بودجه امنیت سایبری که در لایحه زیرساخت‌های مجلس سنا ارائه‌شده شروع خوبی است، اما ما راه زیادی را در پیش داریم تا آمریکا را در برابر طیف گسترده‌ای از تهدیدهای سایبری که با آن روبرو است، ایمن کنیم.

منبع:

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.