استفاده حماس از حملات مهندسی اجتماعی
به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، حماس از حملات سایبری مهندسی اجتماعی برای نظارت بر غیرنظامیان رژیم صهیونیستی استفاده می کند.
گمان میرود که این گروه شبهنظامی از تلفنهای گروگانهای اسرائیلی که در غزه اسیر شدهاند، برای دسترسی و نظارت بر جوامع آنلاینی که در پی حملات غافلگیرکنندهاش در آخر هفته گذشته ایجاد شدهاند، استفاده میکند.
سایر حملات سایبری موفق به زیرساخت های این رژیم، یکی هک کردن سیستم هشدار اضطراری هشدار وضعیت قرمز است که به ساکنان در مورد بمباران در منطقه هشدار می دهد و دیگری حمله منع سرویس (DDoS) به روزنامه اورشلیم پست می باشد.
این جنگ سایبری همزمان با حمله حماس به رژیم صهیونیستی است که بیش از 1200 کشته و بیش از 150 گروگان برجای گذاشته است.
بنیامین نتانیاهو میگوید که رژیم صهیونیستی اکنون در «جنگ» با حماس است و حملات هوایی تلافیجویانه به اهدافی در غزه بیش از 500 کشته برجای گذاشته است.
مایکل یوشوا، یکی از ساکنان تل آویو که در شرکت امنیت سایبری هالیستی سایبر (HolistiCyber) کار می کند، توضیح داد که حملات مهندسی اجتماعی شهروندان را آزار داده که برخی از آنها ممکن است مستقیماً به اقدامات جاسوسی از سوی حماس مرتبط باشد.
او گفت:
من به بیش از 20 گروه برای ارائه کمک به این رژیم یا کمک در رمزگشایی پیام های حماس دعوت شده ام. بیشتر این گروه ها توسط حماس رصد می شوند. آنها از تلفن اسرا برای ورود به این گروه ها و نظارت بر آنها استفاده می کنند.
یوشوا میگوید حماس به این دلیل که تلفنهای ربودهشدگان یا کشتهشدگان را در اختیار دارد به درون گروهها نفوذ کرده و افزود:
آنها همچنین به گروههای جدیدی که برای کمک ایجاد شدهاند وصل میشوند و از این طریق اطلاعات جمعآوری میکنند.
بر اساس گزارش پلتفرم امنیتی ابری آیرن اسکیلز (IronScales)، کمپینهای فیشینگ نیز برای سوء استفاده از درگیری راهاندازی شدهاند.
این گزارش به یکی از این اقدامات اشاره میکند که در اینترنت یافت شده است، که ایمیلی با عنوان «نگرانی و خیرخواهی از سوی اسرائیل» است، یکی از این اقدامات می باشد.
این ایمیل بی ضرر به نظر می رسد اما هوش مصنوعی شرکت امنیت سایبری تشخیص داده است که پیوند موجود در متن ایمیل مخرب است.
در گزارش آیرن اسکیلز آمده است:
مواردی از این اقدامات فیشینگ علیه بسیاری از کارمندان ما در رژیم صهیونیستی به چشم خورده است