استفاده از ارتش روبات ها در محیط های شهری
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ محیطهای شهری به علت داشتند ساختمانهای بلند، فضاهای تنگ و خط دید محدود، چالشهای بسیاری را برای سربازان به وجود میآورند. سازمان دارپا برای رفع این چالش مدتها قبل پروژهای به نام «آفست» (OFFSET) را راهاندازی کرد. هدف از این کار توسعه ازدحامی از سامانههای خودمختار بود که در همکاری با یکدیگر بیش و آگاهی موقعیتی بهتری را در محیطهای پیچیده و شهری به سربازان ارائه میدهند.
پروژه آفست هماکنون در فاز پنجم خود قرار داشته و در این مرحله روی دو موضوع اصلی متمرکز است. این 2 مورد، تاکتیکهای ازدحام عملیاتی به منظور پشتیبانی از مأموریتهای شهری و ایجاد نمونههای اولیه از نوآوریها و آمادهسازی یک محیط فیزیکی یکپارچه به عنوان بستر آزمایش ازدحام تجهیزات بدون سرنشین است.
هر یک از 2 حوزه یاد شده به بخشی کلیدی از آفست اشاره میکنند. این مباحث، توسعه تاکتیکهای نظامی مخصوص تجهیزات بدون سرنشین، افزایش استقلال آنها از اپراتور انسانی، بهبود همکاری میان گروه انسان و ماشین، همچنین شبیهسازی و آزمایش آنها در محیطهای مجازی میشود.
بستر آزمایش فیزیکی تجهیزات آفست شامل حسگرها، فناوریهای میدانی، رویکردهای ارتباطی، بسترهای ماژولار و مکانیزمهای ماژولار میشود.
تیموتی چانگ (Timothy Chung)، مدیر برنامه دفتر فناوری تاکتیکی دارپا گفت:
ما به دنبال پیشنهادها و طرحهایی هستیم که در زمان ادغام شدن با بستر آزمایش فیزیکی، پیشرفتهای قابلتوجهی را برای آفست و ازدحام تجهیزات بدون سرنشین به وجود آورند. تقویت قابلیتهای بسترهای بدون سرنشین هوایی و زمینی تجاری، میتواند روشهای جدیدی را در عملیات و تاکتیکهای ازدحام به وجود آورده در اختیار جنگجویان قرار دهد.
دارپا میخواهد در فاز پنجم تعداد تاکتیکهای ازدحام به وجود آمده و تجهیزات بدون سرنشینی که با یکدیگر همکاری میکنند را نسبت به قبل افزایش داده به 250 عدد برساند.
سازمان مذکور به منظور توسعه آفست، علاوه بر درخواست ارائه پیشنهاد یادش شده، با تعدادی از مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی نیز قرارداد همکاری امضا کرده است. برای مثال میتوان به دانشگاههای جان هاوکینگ، فناوری میشیگان، کارنگی ملون و شرکتهای زیمنس و ثور تکنولوژی اشاره کرد.