about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

مدیرعامل نشست وب لیسبون پس از اظهار نظر درباره درگیری رژیم صهیونیستی و فلسطین و حمایت از حماس استعفا داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ پَدی کاسگریو (Paddy Cosgrave)، مدیر اجرایی و بنیانگذار «Web Summit»، کنفرانس معتبر فناوری سالانه، پس از اظهار نظر درباره درگیری رژیم صهیونیستی و فلسطین و حمایت از حماس استعفا داد که باعث شد برخی شرکت‌های فناوری و سرمایه‌گذاران از برنامه‌های خود برای شرکت در کنفرانس ماه آینده در پرتغال صرف‌نظر کنند.

کاسگریو در بیانیه‌ای گفت :

«متأسفانه نظرات شخصی من باعث دوری از رویداد و تیم ما، حامیان مالی ما، استارت‌آپ‌های ما و افرادی که در آن شرکت می‌کنند، شده است. من صمیمانه برای هر صدمه‌ای که ایجاد کرده‌ام عذرخواهی می‌کنم.»

سخنگوی این شرکت در بیانیه‌ای ایمیلی اظهار داشت که Web Summit، که هر ساله یکی از بزرگ‌ترین کنفرانس‌های فناوری جهان را سازماندهی می‌کند، در اسرع وقت یک مدیر عامل جدید را منصوب خواهد کرد و Web Summit 2023 در لیسبون طبق برنامه‌ریزی انجام خواهد شد.

براساس گزارش بلومبرگ، گوگل و مِتا و همچنین چندین شرکت فناوری دیگر از جمله اینتل و زیمنس تصمیم گرفته‌اند در این رویداد شرکت نکنند.

این نشست قرار است از 13 تا 16 نوامبر سال جاری برگزار شود.

کاسگریو پس از انتشار پستی در شبکه اجتماعی X (توییتر سابق) در 13 اکتبر امسال با اشاره به حملات رژیم صهیونیستی در غزه مجبور به استعفا شد.

در این پست آمده است :

«جنایت جنگی جنایت جنگی است، حتی زمانی که توسط متحدان انجام شود و باید به خاطر آنچه انجام می‌دهند مؤاخذه شوند.» 

وی در پستی دیگر اظهار داشت :

«ما از دیدن کشتارهای وحشتناک و سطح تلفات غیرنظامیان بیگناه در اسرائیل و غزه ناراحت شدیم. ما حملات حماس را محکوم می‌کنیم و عمیق‌ترین همدردی خود را با همه کسانی که عزیزانشان را از دست داده‌اند ابراز می‌کنیم. ما به آشتی مسالمت‌آمیز امیدواریم.»

چند روز بعد او به خاطر اظهاراتش مجبور به عذرخواهی شد.

کاسگریو همچنان سهامدار عمده وب سامیت است.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.