about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

دو گروه های باج افزاری و یک گروه اخاذی داده اخیرا قابلیت جدیدی را به سایت های نشت داده خود اضافه کرده اند که می تواند روند پرداخت باج از سوی قربانیان را تسریع ببخشد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ دو گروه باج افزاری و یک گروه اخاذی داده از استراتژی جدیدی برای مجبور کردن شرکت های قربانی به پرداخت باج استفاده کرده اند. 

این استراتژی شامل افزودن قابلیت جستجو به سایت نشت داده ها می باشد. این ویژگی می تواند کار پیدا کردن قربانیان و جزئیات به خصوص مربوط به آن ها را آسان تر کند. 

دست کم دو گروه باج افزاری و یک گروه اخاذی داده اخیرا این استراتژی را مورد استفاده قرار داده اند و انتظار می رود بازیگران مخرب بیشتری نیز به سمت و سوی استفاده از آن کشیده شوند. 

گروه باج افزاری بلک کَت هفته گذشته از ساخت یک پایگاه داده قابل سرچ از داده های قربانیان (دسته ای که باج درخواستی مهاجمین را پرداخته نکرده اند) خبر داد. 

هکرها مدعی شدند مجرمین سایبری دیگر می توانند با سرچ نام فایل یا محتوای موجود در اسناد و تصاویر به اطلاعات قربانیان دسترسی پیدا کنند. 

شاید این قابلیت هنوز دقت صد درصدی نداشته باشد اما با این حال نشان دهنده تکامل و پیشرفت راهبردهای اخاذی مجرمین سایبری می باشد.

بلک کت مدعی است مجرمین سایبری از این پس راحت تر می توانند پسوردها و اطلاعات مخفی مربوط به شرکت ها را بیابند. 

افزودن این قابلیت یک گام رو به جلو در حوزه اخاذی محسوب می شود چرا که قربانیان را تحت فشارهای بیشتری برای پرداخت باج قرار می دهد. 

اواخر هفته گذشته نیز لاک بیت نسخه بازطراحی شده سایت نشت داده خود را ارائه کرد که قابلیت سرچ شرکت های قربانی را به آن افزوده است.

البته قابلیت سرچ لاک بیت به پیشرفتگی بلک کت نیست و محدود به یافتن قربانیان از روی نام آنها می باشد. 

گروه اخاذی داده کاراکورت نیز این قابلیت در سایت نشت خود مورد استفاده قرار داده است. 

منبع:

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.

محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.