استخدام نیروی امنیت سایبری از میان گیمرها
به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شرکت مکآفی به تازگی گزارشی به نام «پیروزی در بازی» (Winning the Game)، منتشر کرده و در آن توضیح داد، تقریباً نیمی از کارشناسان صنعت امنیت سایبری تجربهی انجام بازیهای رایانهای را دارند.
مسئله یاد شده فرصتی را برای مدیران ارشد اطلاعات فراهم میکند تا به استعدادهای موجود در سازمانهای خود توجه کرده، تواناییهای خاصی را که گیمرها از آن بهرهمند هستند را تقویت کنند. مهارتهایی مانند استقامت، منطق و درک چگونگی مقابله با دشمنان که بازیکنان را به اشخاصی منحصربهفرد در صنعت امنیت سایبری تبدیل میکند.
گری دنمان (Gary Denman)، معاون مدیر مرکز ANZ شرکت مکآفی توضیح داد، مزیت کلیدی به کارگیری بازیوارهسازی (Gamification) این است که به گروههای فناوری اطلاعات اجازه میدهد، سازمان خود را در زمینههای فنی و حرفهای، ایمنتر از گذشته سازند.
دنمان گفت:
بازیوارهسازی قادر است سطح آگاهی و دانش را در میان کارکنان بخش فناوری اطلاعات، در زمینههایی مانند نحوه رخ دادن نفوذها، جلوگیری از تبدیل شدن به قربانی و بهترین نوع واکنش، به طور قابلتوجهی افزایش دهد. به علاوه این روش یک فرهنگ کارگروهی حیاتی را به منظور نشان دادن واکنش سریع و مؤثر در زمینه امنیت سایبری، به اجرا میگذارد.
مقام یاد شده شرح داد، تحقیقات اخیر شرکت مکآفی نشان میدهند مزایای بازیوارهسازی نه تنها توسط مدیران ارشد، بلکه متخصصان امنیتی نیز به رسمیت شناخته شدهاند.
وی افزود:
حدود 77 درصد از مدیران ارشد با این مسئله که در صورت بهکارگیری بازیوارهسازی، سطح امنیت سایبری سازمان آنها افزایش پیدا میکند، موافق هستند. میان کارکنان امنیت سایبری، یک همبستگی بسیار قوی بین استفاده از بازیوارهسازی و افزایش رضایت شغلی وجود دارد؛ زیرا عوامل اصلی حفظ استعدادها هستند.
تحقیقات مذکور همچنین نشان میدهد 54 درصد از افرادی که در نظرسنجی مکآفی شرکت کردهاند، از نقشهایی که برعهده گرفتهاند، راضی هستند. این افراد شرح دادند که سازمان آنها سالی یکبار یا بیشتر، از تکنیکهای بازیوارهسازی بهره میگیرند. در مقابل 14 درصد از کارمندان نیز از وظایف خود ناراضی هستند.
گری دنمان اظهار کرد:
اگر ما توجه خود را به سمت سازمانهایی که از بازیوارهسازی بهره نمیگیرند، جلب کنیم، نتایج خودشان را نشان میدهند. در این سازمانها حدود 80 درصد از کارکنان به شدت ناراضی بوده و آرزوی بازی کردن دارند.
دنمان فکر میکند واضح است که استعدادهای امنیت سایبری میخواهند، از بازیوارهسازی در چرخهی توسعه و آموزش حرفهای و افزایش رضایت شغلی بهره بگیرند. به علاوه تنها متخصصان فناوری اطلاعات نیستند که از به کارگیری این شیوه، سودمند خواهند بود.
وی گفت:
گیمرها، استعدادهایی هستند که به سرعت روی پای خود ایستاده و راهحل موردنیاز را پیدا میکنند. این افراد تمایل دارند از طریق بازی مهارتهای نرمافزاری اساسی مانند، استقامت، پایداری، مشاهده و منطق خود را افزایش بدهند. متخصصان امنیت سایبری امروزی و آینده به این مهارتها نیاز دارند.
وی بیان کرد:
استخدام گیمرها میتواند راهکاری برای پر کردن کمبود نیروی متخصص امنیت سایبری باشد. در حال حاضر 92 درصد از متخصصان صنعت ادعا میکنند که گیمرها از مهارتهایی بهره میبرند که آنها را برای حضور در امنیت سایبری مناسب میسازد.
به علاوه سهچهارم مدیران ارشد در نظر دارند حداقل یک گیمر را استخدام کنند، حتی اگر از هیچ نوع تجربه و آموزش خاصی در حوزه امنیت سایبری برخوردار نباشد.