about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

ناظر شبکه برق آمریکا قوانین امنیت سایبری جدیدی را برای زیرساخت‌های کم اثر پیشنهاد داد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از پایگاه پولیتیکو؛ ناظر شبکه برق آمریکا با اشاره به افزایش نگرانی‌ها مبنی بر اینکه یک حمله سایبری هماهنگ می‌تواند بر کل شبکه برق تأثیر بگذارد، استانداردهای امنیت سایبری جدیدی را برای سیستم‌های ولتاژ پایین پیشنهاد کرده است.

شرکت برق آمریکای شمالی (The North American Electric Reliability Corp) روز جمعه پیش‌نویسی را منتشر کرد که به‌روزرسانی استانداردهای حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی را پیشنهاد می‌کند. این پیشنهاد برای زیرساخت‌هایی ازجمله تجهیزات ولتاژ پایین مانند پست‌ها یا ایستگاه‌های انتقال اعمال می‌شود که در صورت مواجه با مشکل، تأثیر کمی روی کل شبکه برق دارند.

قوانین پیشنهادی احراز هویت برای دسترسی از راه دور و حفاظت‌ از اطلاعات کاربری و رمز عبور را اجباری می‌کند، همچنین مالکان و اپراتورها را ملزم می‌کند تا روش‌های جدیدی را برای شناسایی ارتباطات مخرب ارائه کنند.

شرکت برق آمریکای شمالی در پیش‌نویس خود نوشت:

یک حمله سایبری هماهنگ با کنترل چندین تأسیسات ممکن است منجر به یک رویداد گسترده در کل شبکه برق شود.

پاتریک میلر (Patrick Miller)، مدیرعامل شرکت امنیت صنعتی امپر (Ampere) و حسابرس سابق شرکت برق آمریکای شمالی گفت:

بعید است شرکت‌های برق از این پیشنهاد استقبال کنند، زیرا تعداد دارایی‌های کم اثر آن‌ها بسیار بیشتر از دارایی‌های با تأثیر متوسط یا بالا است. بخش خصوصی مقررات بیشتر برای دارایی‌های کم اثر را پس خواهد زد زیرا بیشترین دارایی آن‌ها مربوط به همین بخش است.

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1403/12/07 - 08:04- هوش مصنوعي

راه‌اندازی اولین پخش کننده هوش مصنوعی در اراضی اشغالی

شرکت آمریکایی «HOT Group» اولین پخش کننده هوش مصنوعی را در سرزمین‌های اشغالی راه‌اندازی کرد.

ایجاد
1403/12/07 - 08:02- آسیا

ایجاد یک مرکز داده انعطاف‌پذیر در اندونزی

کارشناسان معتقدند که ایجاد اولین مرکز داده ملی اندونزی در سیکارانگ نشان دهنده تلاش برای تقویت حاکمیت دیجیتال و تسریع تحول دیجیتال در این کشور است.

ثبت
1403/12/07 - 08:00- اروپا

ثبت چندین میلیارد روبل خسارت ناشی از کلاهبرداری‌های سایبری در روسیه

وزارت کشور روسیه اعلام کرد که این کشور با سرقت حدود 200 میلیارد روبل در سال گذشته، توسط هکرها تحت تأثیر موج جرایم سایبری قرار گرفته است.