about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

ارزیابی برنامه دفاع فعال سایبری بریتانیا

مرکز ملی امنیت سایبری انگلیس، پس از گذشت یک سال از آغاز برنامه دفاع فعال سایبری، نخستین گزارش عملکرد این طرح را منتشر کرده است.

دولت انگلیس در ماه نوامبر سال گذشته میلادی، برنامه دفاع فعال سایبری (ACD) این کشور را به‌منظور مقابله با نسل جدید حملات سایبری و تهدیدات فضای مجازی، آغاز کرد. حال پس از گذشت بیش از یک سال، مرکز ملی امنیت سایبری بریتانیا، گزارشی 60 صفحه‌ای از اقدامات و پیشرفت‌های فنی و تخصصی دولت انگلیس در این حوزه، منتشر کرده است.

با بررسی مختصر برنامه دفاع فعال سایبری می‌توان به سه محور کلی این راهبرد جدید، اشاره کرد:

•    اقدام دولت
•    مداخله
•    شفافیت


از نکات شفاف این راهبرد جدید، می‌توان به سنت‌شکنی بزرگ دولت انگلیس اشاره کرد. مقامات مسئول این کشور، برای نخستین بار، آزمودن توان خود را به صورت مستقل در مقابل تهدیدات سایبری و حملات هکری، آغاز کرده‌اند. از سوی دیگر، دولت در این تغییر رویکرد، به جای توجه و تمرکز بر روند افزایش جرائم سایبری، وضع قوانین سخت‌گیرانه و انتقاد از ضعف کاربران، نقش خود را در نظارت، شناسایی و واکنش به حملات احتمالی، افزایش داده است.

بر اساس گفته‌های یان لوی (Ian Levy)، مدیر فنی مرکز ملی امنیت سایبری انگلیس (NCSC):

دولت بریتانیا به‌منظور اثبات اثربخشی پیشرفت‌ها و سیاست‌های اتخاذ شده در سال‌های اخیر، بهره‌گیری از امکانات بومی و خودکفایی در حوزه تأمین امنیت سایبری را آغاز کرده است.

ویژگی دوم این برنامه، رویکرد مداخله‌گر دولت انگلیس است که با هدف اصلاح سیستماتیک امنیت سایبری این کشور، اتخاذ شده است. مرکز ملی امنیت سایبری انگلیس شناسایی حملات سایبری و هکرها را پیش از دسترسی به کاربران عادی و آغاز نفوذ، در دستور کار دارند. این مرکز، عملاً پا را از حوزه تأمین امنیت شبکه‌های دولتی فراتر گذاشته و همه تهدیدات سایبری در هر مقیاسی را شناسایی و دفع می‌کند.

به جرئت می‌توان سومین مؤلفه اصلی این راهبرد را تمرکزش بر شفافیت اطلاعاتی دانست؛ به عبارت دیگر، مرکز ملی امنیت سایبری انگلیس اکثر اطلاعات و راهکارهای امنیتی را در اختیار عموم قرار می‌دهد. علاوه بر این، مفهوم شفافیت، یک رویکرد علمی برای امنیت سایبری به شمار می‌رود؛ یعنی تهدیدات پنهان سایبری از سوی مهاجمان ساکت و محتاط، ترس و اضطراب را در میان کاربران پدید می‌آورد و همین امر، می‌تواند سبب افزایش حملات سایبری موفق شود.

مرکز یادشده، با شفاف‌سازی تهدیدات و ایجاد آگاهی عمومی، نگرانی مردم را کاهش داده و روند آموزش‌های امنیت سایبری را از سطح کاربران عادی تا مقامات ارشد دولتی، بهبود می‌بخشد. 
 

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.