ارزش خدمات امنیت اینترنت اشیا در طول 5 سال
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ براساس آخرین تحقیقات انجام شده بهوسیله «ABI Research»، سرویسهای امنیتی اینترنت اشیا با تمرکز بیشتر بر مدیریت امن دستگاه، امنیت شبکه، میزبانی داده ایمن، مدیریت دستگاه از طریق هوا و بهروزرسانیهای سیستم عامل تا سال 2026 به 16.8 میلیارد دلار خواهد رسید.
دیمیتریوس پاولاکیس (Dimitrios Pavlakis)، تحلیلگر امنیت دیجیتال تحقیقات ABI، گفت :
«گسترش پرشور ارتباطات اینترنت اشیا و دارایی های بهم پیوسته به یک هدف جذاب برای حملات سایبری تبدیل شده که هر سال شدت و پیچیدگی آنها افزایش مییابد. علاوه بر این، از زمان شروع اتصال اینترنت اشیا در دوران همهگیری کرونا، تقاضای دیجیتالسازی و اتوماسیون برای اکثر بازارهای نهایی به شدت افزایش یافته است، در حالیکه سرویسهای امنیت دیجیتال برای حفظ عملیات اینترنت اشیا طبق زیرساختهای فناوری اطلاعات برای داراییهای فناوریهای عملیاتی (OT) تلاش میکردند.»
با این حال، پاولاکیس عنوان کرد که این تحقق به تنهایی چشمانداز بسیاری از عوامل اینترنت اشیا را، که هنوز هم ترجیح میدهند از امنیت در طیف گستردهای از برنامههای اینترنت اشیا، عمدتاً صنعتی، زیرساختی، بهداشتی و سایر بازارهای سنگین فناوری عملیاتی استفاده کنند، متزلزل نمیکند.
به نفع اکوسیستم امنیتی این است که سازمانهای دارای راهبردهای کسب درآمد اینترنت اشیا سرانجام تأیید کردند که امنیت دیجیتال بخشی جداییناپذیر بازگشت سرمایه سالم به مرور زمان و مدیریت قابل اعتماد داراییهای اینترنت اشیا است.
پاولاکیس توضیح داد :
«وضعیت نامناسب امنیت دیجیتال در اینترنت اشیا چیز جدیدی نیست و ما مطمئناً تا رسیدن به یک اکوسیستم کاملاً بهینه فاصله زیادی داریم. اما داشتن مدیریت دارایی، سرمایهگذاریهای امنیتی و راهبردهای کسب درآمد اینترنت اشیا به عنوان بخشی از همان معادله مسلماً یک تغییر خوشایند است. ارائه دهندگان خدمات برای استقرارهای ابری و زود هنگام باید به خدمات بهتر خود توجه کنند، آنها را انطباق و پورتفولیوی خدماتی را به منظور خدمات گسترده گسترش دهند.»
پیشنهادات امنیتی اینترنت اشیا در سراسر دستگاه، شبکه، برنامه و سرویسهای داده همه دارای ویژگیهای منحصر به فرد مقیاسپذیر، متغیر و در بازارهای نهایی متفاوت هستند. امنیت ابری و ارتباطی، تأمین و مدیریت ایمن دستگاه، میزبانی و ذخیره اطلاعات امن دادهها، مدیریت ایمن از طریق هوا (OTA) و بهروزرسانی سیستم عامل از جمله برنامههای اصلی هستند که انتظار میرود طی 5 سال آینده درآمد چشمگیری داشته باشند.
شرکت تحقیقات ABI اعلام کرد که با توجه به اینکه رایانش ابری هنوز یکی از غالبترین عوامل امنیت اینترنت اشیا محسوب میشود، غولهای ابری مانند «Microsoft Azure»، «AWS» و «Google Cloud» و فروشندگان متمرکز بر هوش مانند آیبیام (IBM) و سیسکو (Cisco) توجه بیشتری را در بازار به خود اختصاص میدهند.
با این وجود، امنیت اینترنت اشیا به سایر فروشندگان نوآور مانند «Cipher»، «ControlScan»، «Alert Logic» اجازه داده است تا بتوانند ابزارهای امنیتی فناوری اطلاعات را به حوزه اینترنت اشیا انتقال دهند و توجهات بیشتری را به خود جلب کنند.
پاولاکیس خاطرنشان کرد :
«توسعه ویژگیهای جدید کسب درآمد از اینترنت اشیا، سازگاری با مدلهای قیمت انعطافپذیر و مقیاسپذیر و فرمولبندی «KPI»های آیندهنگر باید از مهمترین اولویتهای راهبردی فروشندگان امنیت اینترنت اشیا باشد.»