ارتش آمریکا ۳ هزار هکر استخدام میکند
به گزارش خبرگزاری فارس، در ادامه اقدامات دولت آمریکا برای تقویت توان سایبری خود، ارتش این کشور به دنبال جذب هکرها در مرکز فرماندهی سایبری خود است.
مرکز فرماندهی سایبری ارتش آمریکا ۵ سال قبل تأسیس شد. این مرکز برای متمرکز کردن عملیات در فضای سایبری این کشور، تقویت توانمندیهای سایبری دفاعی و تقویت توان و تجربه سایبری ارتش تشکیل شد.
همچنین مرکز فرماندهی سایبری ارتش آمریکا با آنچه حملات سایبری دشمنان بر جای گذاشته که بودجه سالیانه آن حدود ۵۰۹ میلیون دلار شده، در حال مقابله است.
در خبرها آمده که رهبران و فرماندهان این مرکز اخیراً موفق شدند با دستبهیکی کردن با دولت آمریکا اجازه استخدام و بهکارگیری ۳ هزار کارشناس درزمینه امنیت سایبری در ۹ ماه آینده را بگیرند.
مایک راجرز فرمانده مرکز فرماندهی سایبری به یک کمیته سنا گفته بود: "فرماندهی ما در حال گسترش و در همان زمان انجام عملیات است. این مرکز، عملیات متنوع و پیچیدهای را در دستور کار خود قرار داده است."