about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

3 شرکت امنیت سایبری استرالیایی به منظور تقویت امنیت سایبری داده‌ها شروع به همکاری با یکدیگر کردند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ 3 شرکت امنیت سایبری استرالیایی به منظور آوردن فناوری کوانتومی و رمزنگاری پیشرفته به بستر امن خدمات ابری، شروع به همکاری با یکدیگر کردند.

شرکت‌های والت کلود (Vault Cloud)، کوینتسنس لب (QuintessenceLabs)، زیرو لبز (Ziroh Labs)، با کمک شبکه رشد امنیت سایبری استرالیا یا آست سایبر (AustCyber) شروع به یکپارچه‌سازی راهکارهای خود با یکدیگر کرده‌اند.

شرکت‌های مذکور از اقدام بالا به عنوان «ادغام رمزنگاری هم‌ریختی (homomorphic encryption) و تخصص کوانتومی استرالیایی در یک بستر ابری امن بسیار بزرگ‌مقیاس برای دولت و صنایع حیاتی این کشور» یاد می‌کنند.

میشل پرایس (Michelle Price)، مدیرعامل آست سایبر گفت:

اقدام بالا یک مثال عالی از رهبری تحقیق و توسعه امنیت سایبری استرالیا در جهان است که در بازارهای داخلی تجاری‌سازی شده و اهمیت آن برای صادرات در بازارهای جهانی را نشان می‌دهد.

شرکت‌های مذکور در آگوست سال 2018 طرح اثبات مفهوم «به اشتراک‌گذاری و هماهنگی فایل‌های شرکتی ایمن» را معرفی کردند.

بر اساس توافق همکاری یاد شده کوینتسنس لبز فناوری تولیدکننده اعداد تصادفی کوانتومی (QRNG) را در دسترس قرار خواهد داد. این فناوری با به کارگیری تونل زنی کوانتومی (quantum tunnelling) به تولید اعداد تصادفی می‌پردازد. از طرفی والت کلود نیز فناوری باربیکن (Barbican technology) را در این بستر مشترک ارائه می‌دهد. این فناوری یک‌لایه مدیریتی کلیدی و مخفی با سطح دسترسی حسابرسی است.

در حالی که فناوری رمزنگاری هم‌ریختی شرکت زیرو لبز، امکان پنهان ماندن داده‌ها را فراهم می‌کند، امکان انجام عملیات روی اطلاعات یکپارچه شده هویتی، مدیریت رازها و سامانه‌های ذخیره‌سازی والت کلود وجود دارد.

سامانه اُستار زیرو لبز (OStor system)، امکان جستجو، مشاهده و بازیابی محتوا، متاداده، ساختار فولدر و شاخص‌های موجود در سرورهای خدمات ابری را بدون این که آن‌ها را از رمزنگاری خارج کند، فراهم می‌آورد.

زیرو توضیح داد:

ادغام یاد شد گام بزرگی در زمینه ارسال رمزنگاری هم‌ریختی به کاربران پایانی است.

والت کلود یکی از اولین شرکت‌هایی بود که نیازها مدیریت سیگنال استرالیا (ASD) به منظور محافظت از سطح اعتبارنامه‌ی آن فراهم کرد. این کار به والت اجازه داد تا مجوز ذخیره‌سازی اطلاعات طبقه‌بندی شده دولتی را در بستر ابری خود به دست آورد.

کوینتسنس لب نیز در سال 2017، قراردادی 3.26 میلیون دلاری با وزارت دفاع استرالیا امضا کرد تا روی توسعه قابلیت‌های کلید کوانتومی توزیع شده (quantum key distribution) تحقیق کند. مدتی بعد این وزارت خانه 528 هزار دلار دیگر نیز به شرکت مذکور کمک کرد. از طرفی موسسه مالی وستپک (Westpac) نیز سرمایه‌گذاری گسترده‌ای روی این شرکت کرده و 16 درصد از سهام آن را خریداری کرده است.

زیرو لب نیز با ایده‌ی ایجاد سامانه‌های رمزنگاری شده به منظور محافظت از حریم خصوصی به وجود آمد.

تازه ترین ها
اشتباه
1403/10/24 - 09:35- هوش مصنوعي

اشتباه خنده‌دار هوش مصنوعی گوگل / بچه فیل کف دست جا می‌شود!

قابلیت هوش مصنوعی AI Overview گوگل که خلاصه‌ای از نتایج وب درمورد موضوع خاصی را ارائه می‌کند و به سؤالات پاسخ مستقیم می‌دهد، در اشتباهی جدید تصویری نمایش داده که بچه فیل کوچکی را نشان می‌دهد. این بچه فیل کف دست انسان جا شده است.

قوانین
1403/10/24 - 09:32- سایرفناوری ها

قوانین اتحادیه اروپا برای پلتفرم‌های آنلاین اجرا می‌شوند

معاون اجرایی کمیسیون اتحادیه اروپا در امور تکنولوژیک، امنیت و دموکراسی، از اجرای مداوم قوانین برای پلتفرم‌های آنلاین خبر داد.

تحریم
1403/10/24 - 09:28- سایرفناوری ها

تحریم کاربران ایرانی توسط گوگل؛ صدای پای ترامپ می‌آید

ابتدا گوگل اقدام به مسدود کردن حساب کاربران ایرانی در گوگل آنالیتیکس کرد و حالا سایت ایسوس هم به IP ایران اجازه دسترسی نمی‌دهد.