about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

سامسونگ امروز نیز در جلسه کنگره جهانی موبایل از اتفاقات جدیدی رونمایی خواهد کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ سامسونگ یکی از بزرگترین نام هایی است که در کنگره جهانی موبایل امسال شرکت می‌کند (البته غیر حضوری) و چیزهای قابل توجهی در مورد آینده ساعت های هوشمند در دست خواهد داشت.

 این شرکت در اوایل سال جاری با گوگل شروع به همکاری کرد تا باهم روی نسخه آینده WearOS کار کنند. سامسونگ طی جلسه MWC هفته آینده تجربه ای جدید از ساعت را به نمایش میگذارد؛ به عبارت دیگر اولین محصولی که با همکاری گوگل آماده کرده است را به نمایش خواهد کشید.

 سامسونگ در کنار به تصویر کشیدن دوباره ساعت های هوشمند، جزئیات آخرین پیشرفتهای امنیتی خود را برای اکوسیستم گلکسی نیز به اشتراک می‌گذارد. و از آنجایی که این یک رویداد unpacked نیست، مشخص نیست که سامسونگ از دستگاه‌های جدید رونمایی خواهد کرد یا خیر.

 با این حال این شرکت گفت که چگونگی تنظیم اکو سیستم گلکسی دستگاه های متصل در جهت ارائه امکانات بیشتر به افراد برای غنی‌سازی سبک زندگی را نیز به نمایش خواهد گذاشت. بنابراین حداقل فرصتی برای دیدن محصولات جدید وجود دارد.

 جلسه مجازی گلکسی سامسونگ در ساعت 1:15 PM ET روز دوشنبه مورخ ۲۸ ژوئن برگزار می‌شود. شما می توانید آن را به صورت مستقیم در کانال یوتیوب سامسونگ مشاهده کنید.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.