about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

گروهی از پژوهشگران آمریکایی قصد دارند به جای ماهواره، از طریق ایجاد راه‌کارهای سخت‌افزاری و نرم‌افزاری، بستر اینترنت را به سراسر جهان ارائه بدهند.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان، به نقل از «techcrunch»؛ تعداد ماهواره‌های ارتباطی سال به سال در حال افزایش است؛ زیرا شرکت‌های بسیاری هستند که تلاش می‌کنند اینترنت ماهواره‌ای با سرعت و پهنای باند بالا را به سراسر جهان ارائه بدهند.

کارلس میلر (Charles Miller)، مؤسس شرکت نانوراکس (Nanoracks)، استارت‌آپ تازه‌ای به نام یوبیکیوتیلینک (Ubiquitilink)، تأسیس کرد. هدف این شرکت ارائه اینترنت جهانی از طریق باز طراحی و اختراع مجدد راه‌کارهای زمینی است.

چشم‌انداز میلر، توسط تأیید و کمک‌های مالی چندین سرمایه گزار و غول‌های ارتباطی جهان پشتیبانی می‌شود. افرادی که برای رفع مشکلات ارتباطات ماهواره‌ای تلاش می‌کنند. در حال حاضر هزینه‌ی تولید و ارسال ماهواره‌ها به فضا بسیار زیاد است و به همین دلیل عده‌ای معتقدند، امید بسیار کمی برای ایجاد تحول موردنظر به واسطه این بستر وجود دارد. در مقابل میلر فکر می‌کند راه‌کار پیش رو برای بازسازی کامل پایانه‌های کاربری معمولاً یک ایستگاه زمینی یا آنتن بزرگ است.

میلر گفت:

اگر شما روی اتصال شکاف دیجیتالی موجود تمرکز کنید، باید یک هزار ماهواره و میلیون‌ها پایانه کاربری ایجاد کنید. چگونه باید این هزینه‌ها را بهینه کرد؟

وی اشاره کرد درست است که هم‌اکنون تحقیقاتی در زمینه کاهش هزینه تولید ماهواره در جریان است؛ اما چه اتفاقی رخ می‌دهد اگر حتی با وجود پوشش کامل زمین توسط ماهواره‌ها، تنها ابزارهایی که هزاران دلار قیمت دارند یا در محدوده‌ای خاص از پایانه‌ها هستند، بتوانند از آن استفاده کنند.

مؤسس یوبیکیوتیلینک شرح داد، در حال حاضر میلیارد تلفن همراه فعال وجود دارند؛ اما تنها 10 درصد جهان از ارتباطات بی‌سیم بهره برده تحت پوشش برج‌های سلولی هستند. خدمات‌دهی به صدها میلیون نفری که به هیچ سیگنالی دسترسی ندارند بی‌فایده است و نمی‌توان این افراد را نیز با افزایش تعداد برج‌ها به صورت کامل تحت پوشش قرارداد؛ زیرا در این صورت مخابرات سال‌ها قبل اقدام به انجام این کار می‌کرد.

مؤسس نانوراکس در نظر دارد تلفن‌های همراه را به پشته‌ی سخت افزاری-نرم افزاری جدیدی مجهز کند. این نوآوری در زمانی که کاربر به هیچ نوع خدماتی دسترسی ندارد، سطح پایه‌ای از ارتباطات را برای وی فراهم می‌کند.

مقام یاد شده ادعا می‌کند، پیاده‌سازی طرح مذکور به ازای هر نفر کمتر از 5 دلار هزینه خواهد داشت. وی همچنین در رابطه با جزئیات طرح خود سکوت کرد.

شرکت یوبیکیوتیلینک قصد دارد فناوری خود را با آغاز ماه فوریه آغاز کند و 2 طرح دیگر را نیز در آینده بررسی خواهد کرد. کارلس میلر، ادعا می‌کند که دستاورد آن‌ها هم‌اکنون نیز خود را به اثبات رسانده‌اند.

میلر اظهار کرد:

ما چندین سال است که به صورت مخفیانه روی پروژه‌ی خود کار می‌کنیم و با 22 شریک مختلف قرارداد همکاری امضا کرده‌ایم که 20 عدد از آن‌ها شرکت‌های چند میلیارد دلاری هستند.

با وجود این که بیشتر شرکت‌های یاد شده ارتباطی هستند، نام هیچ‌یک از آن‌ها فاش نشده است. به علاوه استارت‌آپ یاد شده مجوز آزمایش فناوری خود را در 5 کشور مختلف از جمله آمریکا دریافت کرد.

میلر در ابتدا پشتیبانی مالی از شرکت یوبیکیوتیلینک را برعهده گرفته بود؛ اما کمی بعد از تأسیس، «Blazar Ventures» از آن حمایت کرد. همچنین به نظر می‌رسد بودجه‌ی این استارت‌آپ برای تحقیق، توسعه و آزمایش فناوری موردبحث 6.5 میلیون دلار است.

تازه ترین ها
اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.

تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.