about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

یک شرکت امنیت سایبری در فیلیپین خواستار ادغام امنیت سایبری در برنامه‌ریزی شهر هوشمند شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ یک شرکت امنیت سایبری در فیلیپین اعلام کرد که از برنامه‌ریزان شهری خواسته می‌شود سرمایه‌گذاری‌های امنیت سایبری را در طرح‌های شهر هوشمند ادغام کنند تا از حملات علیه زیرساخت‌های فناوری عملیاتی شهرهای هوشمند آینده کشور جلوگیری شود.

سائوراب لال (Saurabh Lal)، رئیس تحویل و عملیات «Cyfirma» به خبرگزاری فیلیپین گفت که ادغام سرمایه‌گذاری‌های امنیت سایبری در مرحله برنامه‌ریزی برای یک شهر هوشمند، و نه بعد از اینکه همه فن‌آوری‌های دیجیتال در حال حاضر وجود دارند، بسیار مهم است.

وی افزود :

«اگر در مرحله برنامه‌ریزی، همه این قطعات را در هنگام طراحی و نه بعد از آن در نظر نگیرید، زیرا این همان چیزی است که ما آن را رویکرد چپ تغییر می‌نامیم، فکر می‌کنم به احتمال زیاد شوک بسیار بدی خواهید داشت.»

لال ادعا کرد که با تسریع پذیرش فناوری دیجیتال و چشم‌انداز دولت برای ساخت شهرهای هوشمند در سراسر کشور مانند نیو کلارک سیتی (New Clark City) در لوزون مرکزی، سرمایه‌گذاری در امنیت سایبری در فیلیپین سریعتر رشد خواهد کرد.

بالاتر از پروژه نیو کلارک سیتی، بزرگ‌ترین پروژه شهر هوشمند کشور، وزارت کشور و دولت محلی (DILG) فیلیپین در سال گذشته حداقل 6 پروژه شهر هوشمند را ذکر کردند که دولت به دنبال آن است.

این پروژه‌ها شامل مرکز فرماندهی ارتقاء و خدمات دولت الکترونیکی در شهر مانیل؛ سیستم حمل و نقل سریع اتوبوس و سیستم ترافیک دیجیتال در شهر سِبو (Cebu)؛ و مرکز فرماندهی و کنترل همگرا و سیستم‌های حمل و نقل و ترافیک هوشمند ایمن در شهر داوائو (Davao) هستند.

رئیس تحویل و عملیات Cyfirma توضیح داد :

«فقط تصور کنید بتوانم به زیرساخت‌های فناوری عملیاتی شهر هوشمند حمله کنم و فقط ترکیب شیمیایی آب عرضه شده را تغییر دهم. اگر اساساً بتوانم بروم و اطلاعات سلامتی کل جمعیت را بررسی کنم، تأثیری بزرگ می‌تواند داشته باشد. تصور کنید که دورتر می‌نگرم : در شبکه‌های خودپرداز اختلال ایجاد یا شبکه برق را خراب کنم. به همین دلیل است که ملاحظات امنیت سایبری به دلیل چشم‌انداز تهدید خارجی واقعی است.»

لال گفت که با ظهور شهرهای هوشمند در منطقه، دولت و شرکت‌ها باید سرمایه‌گذاری در حوزه امنیت سایبری را در نظر بگیرند که نه تنها تهدیدات داخلی، بلکه تهدیدهای خارجی را نیز بررسی می‌کند؛ زیرا این ضعیف‌ترین حلقه‌ای است که زنجیره را می‌شکند."

وی ادامه داد :

«به همین دلیل است که ما مدام می‌گوییم که چشم‌انداز تهدید خارجی بسیار بسیار مهم است. فقط به درون نگاه نکنید، به بیرون نگاه کنید. این کلید موفقیت است.»

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.