about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

وبگاه خبری هارتسبرگ، اخیرا مدعی شده است که ایران ارتش سایبری و تسلیحات جدید خود را برای کمک به حزب‌الله گماشته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وبگاه خبری هارتسبورگ، اخیرا ادعای کمک تسلیحاتی و سایبری ایران به حزب الله لبنان را مطرح کرده است. بر اساس این ادعا، یک پرواز از ایران به بیروت برای تامین تسلیحات مورد نیاز حزب الله و ادعای پیشگامی سایبری از سوی مقامات ایران، مبین صحت فرضیه مطرح شده است. 

بسیاری از کارشناسان غربی، در واکنش به این خبر، اتفاقات اخیر و گام های بعدی تهران را تهدیدی بزرگ برای منطقه توصیف می کنند.

چندی پیش، وزارت امور خارجه آمریکا، تهران را به آزمایش پرتاب یک موشک بالستیک جدید با برد متوسط که می‌تواند به مناطقی در اروپا یا هر نقطه‌ای در خاورمیانه برسد، متهم کرد و در مورد خطر روزافزون این مسئله هشدار داد. برایان هوک (Brian Hook)، رئیس گروه اقدام ایران در وزارت امور خارجه ایالات متحده، اعلام کرد که ایران همچنان به توسعه موشکی ادامه می‌دهد. مایک پمپئو (Mike Pompeo)، وزیر امورخارجه آمریکا نیز در توییتر نوشت که این آزمایش موشکی نقض قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل است. وی با محکوم کردن این آزمایش گفت: 

آزمایش و گسترش تسلیحات موشکی ایران در حال افزایش است.

با وجود تمرکز آمریکا روی آزمایش موشکی تهران، رسانه‌های ایران اعلام کردند که یک کشتی نظامی پیشرفته‌، با قابلیت رادارگریزی و سفر دریایی تا 5 ماه بدون نیاز به تغذیه مجدد، راه‌اندازی شده است. 

خبرگزاری یاد شده، در بخشی از این گزارش نوشت:

ناوشکن سهند با دستان خلاق و پرتوان ایران و با هدف نفوذ این کشور در منطقه توسعه یافته است. این کشتی یک عرشه پرواز برای هلی‌کوپترها، پرتاب‌گرها و موشک‌ها و دفاع هوایی دارد. ایران ادعا می‌کند که این ناوشکن 2 برابر قدرتمندتر از ناوشکن‌های قبلی است. با وجود تنش در خلیج فارس ایران قصد دارد قدرت نظامی خود را در منطقه نشان دهد. اگرچه ناوشکن جدید خصوصیت رادارگریز بودن را دارد اما به نظر نمی‌رسد خیلی متفاوت از ناوشکن‌های آمریکایی کلاس کلاس آرلی برک (Arleigh Burke-class) باشد که حدود یک دهه پیش شروع به کار کرده‌اند. به هر حال، هدف ایران به چالش کشیدن رقبایش در دریا نیست، بلکه این کشور می‌خواهد علاوه بر تهدید آنها توانایی‌های بومی خود را به رخ دشمنانش بکشد. به عنوان مثال اوایل امسال ایران از ساخت یک جت جنگنده داخلی جدید به نام کوثر خبر داد. این جت جنگنده به ظاهر نسخه کپی شده از «F-5F» منسوخ آمریکایی بود. حال تهران، همین کار را با ناوشکن جدید خود نیز انجام داد.

رسانه های غربی، مدتی قبل نیز ایران را به ارسال تسلیحات به بیروت متهم کردند. بر اساس این ادعا، پرواز شماره 747 هواپیمای فارس قشم اخیرا تهران را به مقصد بیروت ترک کرده است. برخی نهاد های اطلاعاتی غربی مدعی هستند که هواپیما قبلاً به خاطر فعالیت های مشکوکی چون پرواز ماه اکتبر سال گذشته به بیروت نشانه‌گذاری شده بود. براساس گزارش‌ها در ماه اکتبر 2018، این هواپیما در قالب یک پرواز مسافربری برای قاچاق اسلحه از سوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به حزب الله لبنان، مورد استفاده قرار گرفته است. پرواز 29 نوامبر 2018 ماهیت مشکوکی دارد و هنوز مشخص نیست چه چیزی حمل کرده است.

در بخش دیگری از این گزارش امده است که:

علاوه بر تهدید ایران در حوزه‌های دریایی، زمینی و هوایی، فرمانده بسیج سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سخنرانی خود خواستار حضور جوانان فعال بسیجی برای جنگ در فضای سایبری شد. به گزارش فارس نیوز، سرلشگر غلامحسین غیب‌پرور خطاب به جوانان بسیجی گفت که فرصت‌هایی در فضای سایبری وجود دارد. چرا ما باید در این فضا متوقف شویم و آن را در دستان صهیونیست قرار دهیم؟ به نظر می‌رسد که بسیج نوعی حزب‌الله سایبری است که در گزارشات اخیر تلاش‌های روزافزون ایرانیان برای تشدید حضور آنلاین بیشتر به آن پرداخته شده است. تصمیم بسیج برای تأکید و تمرکز بر قلمرو جدید سایبری و نقطه قوت اسرائیل، بخشی از لفاظی‌های سنتی دولت ایران است اما همچنین نشان می‌دهد که آنها به‌طور جدی روی مسئله جنگ سایبری تمرکز کرده‌اند.

رسانه خبری یاد شده مدعی است که ناوشکن جدید، تست موشک بالستیک با برد متوسط، پرواز مشکوک به بیروت و فعالیت سایبری بسیج، نشانگر تهدید بزرگ ایران علیه منطقه و جهان است که تحریم‌ها نیز باعث کاهش توانایی آنها در نوآوری نشده است.

کارشناسان معتقدند که پیام تهران این است که سیستم‌های تسلیحاتی این کشور پیشرفته‌ترین فناوری‌ها را دارا است و می‌تواند آمریکا و متحدانش را تهدید کند. 

هارتسبرگ، در انتهای گزارش خود اینگونه نتیجه گیری کرد:

دولت ایالات متحده در حال حاضر درگیر حضور در نشست گروه 20 است، اما اظهارات واشنگتن علیه آزمایش موشک‌های بالستیک نشان می‌دهند که تنش با تهران افزایش خواهد یافت. ایران نیز نشان داده که برای هر حرکتی آماده است. این کشور به‌طور فزاینده‌ای نقش خود در حمایت از شورشیان حوثی در یمن و سایر دستاوردها در سراسر منطقه را به رخ می‌کشد. باید در نظر داشت که با توجه به جدایی میان ترامپ و کشورهای اروپایی و موفقیت روسیه در جذب متحدان ایالات متحده مانند : ترکیه و عربستان سعودی، آمریکا و متحدانش دچار اغتشاش و سردرگمی شده‌اند. مشکل پیش روی تهران این است که هیچکدام از فناوری‌ها علیه دشمنانی با فناوری مشابه به‌طور خاص موفقیت‌آمیز نبوده است. ایران از موشک‌های خود علیه گروه‌های مخالف کُرد و داعش استفاده کرد، اما این موشک‌ها در یمن نابود شدند. ناوشکن جدید نیز به نظر چیزی جدا از این مسئله نیست. باید دید که آیا سلاح‌های جدید ایران به اندازه‌ای که گفته شده تهدید‌آمیز هستند یا خیر.

تازه ترین ها
عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.

محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.