ادعای شرکت سیسکو درباره هاتگرام و طلاگرام/گزارش سوم
به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ در ادامه این گزارش به وبگاه (Andromedaa.ir) اشاره شده است. کارشناسان ادعا کرده اند که این وبگاه برنامه ای برای سیستم عامل (iOS) طراحی کرده که متعلق به یک ایرانی است. شایان ذکر است این سایت در چهار کشور دیگر از جمله انگلستان، آمریکا، ترکیه و استونی شعبه دارد و همه آنها اطلاعات مشابهی را منتشر می کنند.
در تصویر زیر دامنه های مختلف این وبگاه مشخص شده است.
وبگاه های فوق در ظاهر با موضوعات متفاوت از جمله مهاجرت و دریافت ویزا فعالیت می کنند. اما این سایت ها برای حملات فیشینگ طراحی شده است.
رویکرد و منبع اصلی درآمد این سایت ها فروش دنبال کننده، لایک و کامنت در اینستاگرام و تلگرام است. در این گزارش آمده است این وبگاه ها با در ختیار گرفتن نام کاربری و گذرواژگان افراد اطلاعات آنها را سرقت می نماید.
این وبگاه بسته های مختلفی را برای فروش قرار داده و برای هر کدام قیمتی مشخص کرده که در تصویر زیر این موضوع قابل مشاهده است.
طبق اعلام این گزارش تا زمانی که تخلفی رخ ندهد این ساختار از نظر قانونی مشکلی ندارد، اما اگر این کار روشی برای کلاهبرداری سایبری و سرقت اطلاعات افراد باشد مشکلاتی به همراه خواهد داشت.
برنامه ای به نام (فالوئر بگیر اینستاگرام) برای سیستم عامل آی او اس طراحی شده که از طریق وبگاه (Andromedaa.ir) منتشر می شود. در ظاهر این برنامه برای افزایش فالوئر بوده اما در پشت پرده نام کاربری و گذر واژه افراد را سرقت می کند.
در تصویر زیر عکس صفحه نخست این برنامه را مشاهده می نمایید.
در توضیحات نصب این برنامه عنوان شده است که توسط (آکادمی جهانی کمبریج) طراحی و ارائه شده است، حال آنکه واقعیت چیز دیگری است.
این گزارش ادامه دارد...