about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

اختلال موقعیت یاب جغرافیایی در بنادر اسرائیل

سیستم بارگیری بنادر اسرائیل به دنبال ایجاد اختلال در سیگنال‌های موقعیت‌یاب جغرافیایی با مشکل مواجه شد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ در طول چند سال گذشته حوادث به وجود آمده بر اثر دست‌کاری سامانه موقعیت‌یاب جغرافیایی (GPS)، روبه افزایش است. این مسئله روی بندرگاه‌های سراسر جهان و به خصوص اپراتورهای جرثقیل که برای انتقال و بارگیری کالاها از موقعیت‌یاب جغرافیایی بهره می‌برند، تأثیر منفی داشت. گارد ساحلی آمریکا در طول سال گذشته برای رفع این چالش، 500 هزار دلار سرمایه‌گذاری کرد.

در طول 2 ماه گذشته بنادر هیفا (Haifa) و اشدود (Haifa) نیز به دنبال ایجاد اختلال در موقعیت‌یاب جغرافیایی در بهره‌گیری از جرثقیل‌ها و مشخص کردن محل کانتینرها با مشکل مواجه شدند.

یک منبع آگاه که نام آن ذکر نشده است نسبت به این موضوع توضیح داد در طول ماه گذشته سامانه نصب شده روی جرثقیل‌های نصب شده با مشکل مواجه شد. این اتفاق به علت اختلال در سیگنال‌های موقعیت‌یاب جغرافیایی به وجود آمد و به دنبال آن در فرآیند تخلیه کشتی‌ها آشفتگی گسترده‌ای مشاهده شد. کارکنان مجبور شدند تمام عملیات را به صورت دستی انجام دهند و همین موضوع تأخیر بسیار زیادی به وجود آورد.

این اولین بار نیست که بر اثر اختلال در سیگنال‌های موقعیت‌یاب جغرافیایی، سیستم حمل‌ونقل رژیم صهیونیستی با مشکل مواجه می‌شود. در طول ماه قبل نیز اداره هواپیماهای اسرائیل (Israel Airports Authority)، اعلام کرد که بر اثر مشکلی مشابه د فرودگاه بن گوریون، ترافیک هوای مختل شده است. به منظور مقابله با این مشکل مسیرهای فرود تغییر کردند و به خلبان‌ها دستور داده شد از سایر روش‌های مرسوم برای فرود بهره بگیرند.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.