about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

اختلال در شبکه نسل چهار ایرانسل

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ اپراتور دوم تلفن همراه با ارسال پیامکی به مشترکان خود که دارای گوشی و تبلت کمپانی اپل هستند، اعلام کرد: «با عرضه نسخه ۹ سیستم‌عامل iOS کاربران برخی از اپراتورها در برخی از کشورهای جهان در استفاده از شبکه‌ی ‌4G) LTE) با مشکل مواجه شده‌اند؛ بر این اساس ایرانسل برای حل این مشکل کاربران خود، در حال پیگیری موضوع با مراجع مربوطه است.»

این اپراتور از مشترکان خود خواست برای جلوگیری از اختلال در استفاده از نسل چهار ایرانسل تا حل مشکل از سوی اپل، از ارتقای سیستم‌عاملiOS  خود به نسخه ۹ خودداری کنند. این اپراتور اعلام کرده که به محض برطرف شدن مشکل، به مشترکانش اطلاع‌رسانی می‌کند.

کمپانی اپل، سیستم‌عامل iOS  را برای گوشی‌های آیفون و تبلت ipad به نسخه ۹ بروزرسانی کرده است و هم‌اکنون برخی از مشترکان تلفن­‌های هوشمند ایرانسل که دارای گوشی آیفون هستند، با اختلالاتی در استفاده از تلفن­ هوشمند خود مواجه شده‌اند.

منبع: مهر

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.