about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

یک کارشناس امنیت سایبری گفت زمان آن رسیده که هند 50 درصد از بودجه آموزشی خود را برای مدیریت تهدیدات سایبری سرمایه‌گذاری کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ نیلش جین معاون بخش آسیای جنوب شرقی و هند در شرکت ترند میکرو می‌گوید که برنامه‌های آگاهی امنیت سایبری در سراسر کشور هند موردنیاز است.

وی معتقد است اولین نکته برای تقویت امنیت سایبری هند این است که این کشور باید برنامه‌های آگاهی سایبری زیادی در جای‌جای خود داشته باشد که همه شرکت‌های بزرگ و کوچک، ادارات دولتی و شهروندان را پوشش دهد.

به گفته این کارشناس، با توجه به دیجیتالی شدن گسترده در سراسر هند، این کشور باید حداقل 50 درصد از بودجه آموزشی سالانه خود را بر روی مهندسین ماهر برای مقابله با تهدیدات سایبری سرمایه‌گذاری کند.

او همچنین افزوده که هند مهندسان زیادی پرورش می‌دهد، اما آن‌ها برای مقابله با حملات سایبری آموزش ندیده‌اند و افزود که اکنون زمان آن است که سرمایه‌گذاری هنگفتی روی متخصصان انجام شود. دانشگاه‌های هند باید با متخصصان برای مقابله با تهدیدات وارد شوند. جین در صحبت با پایگاه خبری PTI در روز شنبه بر فراخوان خود تأکید کرده و گفته است که دانشگاه‌های هند اکنون باید بر روی پرورش مهندسان امنیت سایبری تمرکز کنند زیرا موارد کلاه‌برداری به‌سرعت و در تمام بخش‌های اقتصاد در حال گسترش است.

امنیت سایبری در هند

هند در میان 10 کشور اول قربانی حملات سایبری قرار دارد. این کشور همچنین پس از ایالات‌متحده و برخی کشورهای غربی در میان پنج کشور برتر با افزایش نرخ حملات باج افزاری قرار گرفته است.

تا به امروز، امنیت سایبری در حین کار بر روی پروژه‌ها آموخته می‌شد؛ اما جین تأکید کرده که ازاین‌پس دانشگاه‌ها و دانشکده‌ها باید متخصصانی را در زمینه امنیت سایبری و باج افزار پرورش دهند و محیطی را برای شناسایی تهدیدها ایجاد و آماده کنند تا مقابله با این تهدیدات آنلاین که به‌سرعت در حال گسترش هستند صورت بپذیرد. اگرچه که حتی آلان هم انجام این کار خیلی دیر شده است.

وی همچنین خاطرنشان کرده که اهمیت پذیرش فناوری در هند و سایر نقاط جهان به‌خوبی درک نشده است. او به PTI گفته است که آن‌ها در حوزه فناوری سرمایه‌گذاری کمتری انجام داده‌اند.

او قدردانی کرد که دیجیتالی شدن در سراسر کشور، حتی تا کشاورزان، یا فروشگاه‌های این کشور نیز گسترش یافته است تا جایی که برخی افرادی که سواد کافی ندارند، روی برنامه‌های مبتنی بر تلفن همراه خود کار می‌کنند و پرداخت های آنلاین انجام می‌دهند.

وی معتقد است فناوری در میان برخی از این افراد کمتر شناخته شده است و به همین دلیل تلفن‌های همراه آن‌ها که منابع ذخیره اطلاعات محرمانه آن‌ها نیز می‌باشد، اکنون در معرض تهدیدات سایبری قرار دارد.

جین به جهش هند در ایجاد یک استخر مهندسی نرم‌افزار برای جهان اشاره کرد و آرزوی او این است که مجموعه مشابهی از کارشناسان را ببیند که تهدیدات سایبری و باج افزاری را برای جهان شناسایی می‌کنند.

وی ضمن ارائه توضیحات بیشتر، افزود که اکنون زمان سرمایه‌گذاری برای ایجاد مجموعه بزرگی از متخصصان به‌منظور تشخیص پیشگیرانه تهدید برای فناوری‌ها است.

او همچنین به مزیت رقابتی استعدادهای نرم‌افزاری هندی اشاره کرد و تخمین زد که در مقایسه با هر جای دنیا، انجام این موضوع در هند با یک‌سوم هزینه صورت خواهد گرفت.

او همچنین گفت که اما کمبود مهم‌ترین مهارت برای مدیریت تهدیدات برای فناوری‌ها، همچنان وجود دارد.

هند منابع انسانی فراوانی دارد. جین 43 ساله که اهل احمدآباد است و بیش از دو دهه را در صنعت فناوری در سطح جهانی سپری کرده است، می‌گوید که مجموعه بزرگ و همیشه در حال رشدی از دانش‌آموزان سخت‌کوش با توانایی برقراری ارتباط به زبان انگلیسی با جهان، آن‌ها را به فن‌آوران مناسب برای فناوری‌های پیشرفته‌ای که در آینده خواهند آمد، تبدیل کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.