about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

گزارش‌ها حاکی از برگزاری جلسه‌ای میان سران شرکت تایوانی TSMC برای احداث کارخانه‌ای در آریزونای آمریکا است. کارخانه‌ی جدید TSMC از سال ۲۰۲۳ فعالیت خود را شروع می‌کند.

به گزارش کارگرو فناوری اطلاعات سایبربان ؛ یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های تولیدکننده قطعات نیمه‌رسانا است که تراشه‌های مختلف برای گجت‌های قابل‌حمل تولید می‌کند. از میان مشتریان شرکت تایوانی نیز به اپل و کوالکام می‌توان اشاره کرد که پس از طراحی تراشه‌ای جدید، وظیفه ساخت آن را به کارخانه‌های TSMC می‌سپارند.

در‌حالی‌که دونالد ترامپ به شرکت‌های آمریکایی فشار می‌آرود که تولید قطعات و محصولات خود را به داخل خاک آمریکا ببرند، شرکت TSMC در نظر دارد کارخانه‌ای جدید در ایالت آریزونا احداث کند. رسانه‌ها گزارش می‌دهند که سران شرکت تایوانی در جلسه‌ای به این تصمیم رسیده‌اند که احداث کارخانه‌ای در داخل خاک آمریکا برای تولید قطعات نیمه‌رسانا امری ضروری است.

احتمال می‌رود که سران شرکت TSMC خبر ساخت کارخانه در آریزونای آمریکا را به‌زودی با ارسال بیانیه‌ای، رسماً تأیید کنند. رسانه‌ها انتظار دارند که کارخانه جدید شرکت تایوانی از سال ۲۰۲۳ فعالیت خود را آغاز کند.

درصورتی‌که چنین موضوعی صحت داشته باشد، به‌معنی موفقیت دونالد ترامپ در متقاعد ساختن شرکت‌های آمریکایی برای ساخت محصولاتشان در داخل خاک آمریکا خواهد بود. دونالد ترامپ برای مدتی است که شرکت‌هایی ازجمله اپل را به دلیل تولید محصولاتشان در خارج از خاک آمریکا سرزنش می‌کند.

همچنین اخباری منتشر شد که رئیس‌جمهور آمریکا به دنبال اعمال نوعی مالیات برای محصولاتی از شرکت آمریکایی است که خارج از خاک آمریکا تولیدشده‌اند. اقدام TSMC به ساخت کارخانه باعث می‌شود در میان شرکت‌هایی ازجمله سامسونگ و اینتل قرار گیرد که در خاک آمریکا کارخانه تولید قطعات نیمه‌رسانا احداث کرده‌اند.

چندی پیش شرکت فاکسکان نیز اعلام کرد که در منطقه ویسکانسین آمریکا کارخانه‌ای برای تولید قطعات مختلف موردنیاز برای محصولات اپل احداث می‌کند. انتظار می‌رود شرکت تایوانی TSMC نیز مانند شرکت‌های ذکر‌شده کارخانه‌ای باارزش چند میلیارد دلاری احداث کند؛ اما هنوز جزئیاتی در مورد آن منتشرنشده است. در حال حاضر هیچ‌یک از مقامات TSMC یا اپل نسبت به پرسش رسانه‌ها واکنشی نشان نداده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.

ادعای
1403/12/07 - 08:19- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.