about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتظار می‌رود، تراشه کوالام ۸ نسل ۲ دارای پیکربندی کاملا متفاوت باشد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ ماه گذشته، کوالکام نسخه ارتقا یافته پردازنده خود را با نام اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ معرفی کرد. گفته شده اکثر گوشی‌های هوشمندی که امسال عرضه می‌شوند مجهز به این تراشه هستند.

به گزارش سایت gizmochina، این شرکت در حال آماده شدن برای راه اندازی نسل بعدی پردازنده پرچمدار خود با نام کوالکام اسپندراگون ۸ نسل ۲ است که پیش بینی می‌شود تا پایان سال جاری تولید شود.

پیش بینی می‌شود، پردازنده اسنپدراگون ۸ نسل ۲، دارای شماره مدل و نام کد SM۸۵۵۰ Kailua است که با پیکربندی کلاستر کاملاً متفاوتی عرضه خواهد شد. این تراشه که توسط شرکت تولید نیمه هادی تایوان (TSMC) بر اساس فرآیند ۴ نانومتری ساخته خواهد شد، ظاهراً به جای پیکربندی معمول ۱+۳+۴ دارای پیکربندی ۱+۲+۲+۳ خواهد بود.

اسنپدراگون ۸ نسل ۱ فعلی با یک هسته مشترک بزرگ ARM، سه هسته متوسط و چهار هسته کم مصرف عرضه می‌شود یعنی طراحی خوشه‌ای که اکنون توسط اکثر سازندگان تراشه برای پردازنده‌های پیشرفته خود استفاده می‌شود.

براساس گزارش‌ها، اسنپدراگون ۸ نسل ۲ آینده دارای یک هسته از نسل Makalu، خوشه دیگر با دو هسته از نسل Makalu، به دنبال آن دو هسته Matterhorn و سه هسته Klein R۱ خواهد بود. نسل Matterhorn ARM به پردازنده‌های Cortex ۲۰۲۱ آن اشاره دارد، در حالی که Makalu برای گوشی‌های ۲۰۲۲ در نظر گرفته شده است.

انتظار می‌رود، تراشه جدید کوالکام دارای یک هسته Cortex-X۳ دو هسته Cortex-A۷۲۰، دو هسته Cortex-A۷۱۰ و سه هسته قدیمی Cortex-A۵۱۰ که احتمالاً با پردازنده گرافیکی Adreno ۷۴۰ باشد.

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.

محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.