اجلاس RSA 2019: تهدید سایبری، بزرگ تر از دولت است
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ کریستوفر ری (Christopher Wray)، مدیر سازمان FBI، در زمان برگزاری اجلاس RSA 2019، درخواست کرد تا به منظور مقابله با تهدیدات سایبری، بخشهای خصوصی و دولتی، با یکدیگر همکاری بیشتری داشته باشند.
ری گفت:
تهدیدات سایبری امروزی، از هرگونه سازمان دولتی و درحقیقت از خود دولت، بزرگتر هستند. دامنه، وسعت، عمق، پیچیدگی و تنوع خطراتی که ما هماکنون با آنها مواجه هستیم، برخلاف همه چالشهایی هستند که ما در طول زندگی، با آنان روبرو بودهایم.
مدیر FBI، به شرکتهای چندملیتی، سازمانهای جنایی، هکتیویستها، تهدیدات داخلی، چین و کره شمالی اشاره و از آنها به عنوان بزرگترین چالش و تهدید واحدهای اطلاعاتی خارجی -که به هکرها کمک میکند- یاد کرد.
مقام یادشده ادامه داد:
شاید سایبر، بیش از هر حوزه دیگری، به همکاری بخشهای خصوصی و دولتی، نیاز داشته باشد.
وی اظهار داشت:
راه حل این است که بخش خصوصی، شروع به برقراری ارتباط با ادارههای محلی کند؛ زیرا این اقدام، نه تنها به پیشگیری میانجامد؛ بلکه در بسیاری موارد -که سرعت بسیار مهم است- باعث کاهش حملات میشود.
سوزان هنسی (Susan Hennessey)، همکار ارشد مؤسسه بروکینگز (Brookings Institution) سازمان FBI را به علت نوع همکاری با اپل، تحت فشار قرار داد. در سال 2015، پس از این که اپل، از باز کردن قفل تلفن هوشمند این شرکت، برای شناسایی یک مجرم، خودداری کرد، FBI تصمیم گرفت با کمک افراد شخص ثالث، مبادرت به شکست دیوارهای دفاعی محصول یادشده نماید. این مسئله، نشان میدهد که حتی دادههای رمزنگاری شده نیز در برابر بازیگران بد، ایمن نیستند.
کریستوفر ری تأکید کرد:
ما نمیخواهیم رمزنگاری را تضعیف، یا یک درب پشتی (backdoor) پیدا کنیم. این چالش، همواره درحال وخیمتر شدن است. این قابل تحمل نیست که مجرمان سایبری، به فضایی دسترسی داشته باشند که فراتر از قلمرو بهره برداری ما است و بتوانند در آن، پنهان شوند. من دوست دارم ببینم که مردم به منظور ایجاد راه حل، با یکدیگر همکاری میکنند.
یکی از اصلیترین نگرانیهای مطرح شده در اجلاس امسال، امنیت انتخابات آمریکا بود. مدیر FBI، اشاره کرد که به منظور مقابله با تهدیداتی مانند هک انتخابات، یک کارگروه خارجی، ایجاد شد. همچنین این سازمان، همکاری با مراکز دیگر را مانند آژانس امنیت ملی (NSA) نیز آغاز کرده است.
مقام مذکور شرح داد:
شبکههای اجتماعی، بزرگترین تأثیر را در انتخابات سال 2016 آمریکا گذاشتند. به همین دلیل، FBI ارتباط خود را با شرکتهای ارائهدهنده این بسترها، بیشتر کرده است.
وی افزود:
موارد یادشده، بهترین مثال از همکاری بخشهای خصوصی و دولتی هستند.