about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

به گفته کارشناسان، برنامه آموزش دیجیتال با محوریت امنیت سایبری در هند راه‌اندازی شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ بنیاد «CyberPeace»، با همکاری مشترک وزارت آموزش و پرورش و شورای آموزش فنی کل هند (AICTE) اولین پروژه آموزش دیجیتالی در نوع خود را با نام «eSaksham» آغاز کرد؛ این برنامه بر توسعه مهارت‌ها در حوزه امنیت سایبری، منحصراً برای دانشجویان و معلمان دانشگاه متمرکز خواهد بود.

این طرح ابتکاری به‌وسیله آنیل ساهاسرابودی (Anil D. Sahasrabudhe)، رئیس شورا در یک جلسه زوم آنلاین، همراه با شری بودا چاندراسخار (Shri Buddha Chandrasekhar)، مدیر ارشد هماهنگی AICTE، راجش پانت (Rajesh Pant)، هماهنگ کننده امنیت سایبری ملی هند (NCSC) و وینیت کومار (Vineet Kumar )، بنیانگذار و رئیس بنیاد CyberPeace آغاز شد.

پروژه ظرفیت‌سازی به دلیل کمبود نیروی انسانی در این حوزه انجام شد. به گفته «NASSCOM»، انجمن ملی شرکت‌های خدماتی و نرم‌افزاری هند، این کشور در سال 2020 یک میلیون متخصص امنیت سایبری کم داشت. انتظار می‌رود که بحران کار تا سال 2021 حدود 3.5 میلیون نفر باشد.

کارشناسان معتقدند که هدف، ایجاد جامعه‌ای است که اینترنت به جای تبدیل شدن به نقطه ضعف در آن تقویت شود، ضمن اینکه صنعت جوانان را آماده و یک اکوسیستم امن ایجاد کند که در آن کارهای تحقیقاتی به محصولات آماده ورود به بازار تبدیل شوند.

ساهاسرابودی گفت :

«همه می‌خواهند خوشبخت و ایمن باشند، اما یک گرایش جنایی نیز وجود دارد که موضوع جدیدی نیست و وقتی جرمی رخ می‌دهد، باید پلیس وجود داشته باشد. با رشد تمدن و توسعه وب گسترده جهانی، چالش‌های جدیدی پیش روی ما قرار گرفت. پروژه eSaksham به شرکت کنندگان چگونگی شناسایی و کاهش این چالش‌ها را می‌آموزد. دانشجویان هندی در حال حاضر بسیار فنی و اهل فن‌آوری اطلاعات هستند و شرکت در آموزش eSaksham راهی برای کمک به جامعه خواهد بود.»

پانت نیز در این خصوص اظهار داشت که دولت هند در حال کار روی اکوسیستم امنیت سایبری ملی است که راهبرد آن امسال آماده خواهد شد؛ در حالت عادی جدید، فقط 2 مانترا برای بقا وجود دارد : بهداشت شخصی و بهداشت سایبری.

وی پس از سخنرانی خود از سومین دوره چالش جهانی «CyberPeace» (GCC 3.0) خبر داد که در ماه‌های آینده اجرا خواهد شد. پانت همچنین خلاصه «eRaksha 2020» را با هدف تجلیل از برندگان دومین دوره مسابقه دانشجویان، مربیان، والدین و مراقبان در سراسر کشور ایجاد کرد.

به گفته محققان، آموزش eSaksham در 4 سطح و به دنبال ارزیابی انجام خواهد شد. در مجموع 5 دانشجو و مربی از طریق جلسات آنلاین آموزش می‌بینند. 25 هزار داوطلب CyberPeace و 500 نفر از همکاران CyberPeace نیز از طریق سطوح مختلف آموزش ایجاد می‌شوند و 50 باشگاه CyberPeace در سراسر کشور ایجاد می‌شود.

شرکت کنندگان در سطح نهایی نیز به مربیان متصل می‌شوند و برای پیشرفت بیشتر مهارت‌های خود به آزمایشگاه‌ها و دامنه‌های اینترنتی دسترسی خواهند داشت. اتمام موفقیت‌آمیز آموزش، شرکت کنندگان را واجد شرایط دریافت گواهینامه از AICTE و بنیاد CyberPeace می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
اشتباه
1403/10/24 - 09:35- هوش مصنوعي

اشتباه خنده‌دار هوش مصنوعی گوگل / بچه فیل کف دست جا می‌شود!

قابلیت هوش مصنوعی AI Overview گوگل که خلاصه‌ای از نتایج وب درمورد موضوع خاصی را ارائه می‌کند و به سؤالات پاسخ مستقیم می‌دهد، در اشتباهی جدید تصویری نمایش داده که بچه فیل کوچکی را نشان می‌دهد. این بچه فیل کف دست انسان جا شده است.

قوانین
1403/10/24 - 09:32- سایرفناوری ها

قوانین اتحادیه اروپا برای پلتفرم‌های آنلاین اجرا می‌شوند

معاون اجرایی کمیسیون اتحادیه اروپا در امور تکنولوژیک، امنیت و دموکراسی، از اجرای مداوم قوانین برای پلتفرم‌های آنلاین خبر داد.

تحریم
1403/10/24 - 09:28- سایرفناوری ها

تحریم کاربران ایرانی توسط گوگل؛ صدای پای ترامپ می‌آید

ابتدا گوگل اقدام به مسدود کردن حساب کاربران ایرانی در گوگل آنالیتیکس کرد و حالا سایت ایسوس هم به IP ایران اجازه دسترسی نمی‌دهد.