about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

وزارت امنیت داخلی آمریکا به تازگی ادعا کرده است که هکرهای وابسته به ایران در حال انجام حمله سایبری به سازمان‌های آمریکایی هستند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت امنیت داخلی آمریکا به دنبال افزایش تنش میان این کشور و ایران ادعا کرده است که هکرهای ایرانی با استفاده از بدافزارهای وایپر (wiper) به سازمان‌های این کشور حمله کرده‌اند. این دسته از نرم‌افزارهای مخرب قادر هستند حافظه رایانه آلوده را پاک‌کرده و از کار بیندازند.

کریستوفر کربز (Christopher Krebs)، مدیر سازمان امنیت سایبری و زیرساخت وزارت امنیت داخلی، به تازگی مدعی شده است شدت فعالیت‌های سایبری مخرب ایران در حال افزایش است. وی شرح داد که هکرهای وابسته به ایران صنایع و دولت‌ آمریکا را با استفاده از وایپر هدف قرار داده‌اند. از آنجایی که این بدافزار می‌تواند سامانه‌های را تخریب کند، آسیب‌های مالی بسیار شدیدی را به شرکت‌های قربانی وارد می‌آورد.

کربز ادامه داد، حملات یاد شده معمولاً به وابسته روش‌هایی مانند اسپیر فیشینگ (spear phishing)، سرقت رمز عبور (password spraying) و تکمیل اعتبارنامه انجام می‌شود. این نوع حملات با تحت کنترل در آوردن یک حساب کاربری آغاز شده و می‌تواند کل شبکه را تحت تأثیر قرار دهد.

پس از هدف قرار داده شدن پهپاد گلوبال هاوک توسط ایران، تعدادی از مقامات ناشناس آمریکایی ادعا کردند که فرماندهی سایبری این کشور به سامانه‌های کنترل موشک و رایانه‌های نظامی ایران حمله سایبری کرده است. از طرفی تعدادی از شرکت‌های امنیتی آمریکایی مانند کروداسترایک (Crowdstrike) و فایرآی نیز ادعا کردند ایران زیرساخت‌های نفت و گاز، اقتصاد و سازمان‌های دولتی آمریکا را مورد تهاجم قرار داده است.

تازه ترین ها
تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.

بدافزار
1403/12/07 - 18:09- جرم سایبری

بدافزار بات‌نت به دنبال نفوذ در محیط‌های مایکروسافت 365

محققان امنیت سایبری هشدار داده‌اند که یک کمپین گسترده مبتنی بر بات‌نت، تهدیدی جدی برای محیط‌های مایکروسافت 365 محسوب می‌شود، به‌ویژه آن‌هایی که همچنان از فرآیند احراز هویتی که مایکروسافت در سال‌های اخیر در حال حذف آن بوده است، استفاده می‌کنند.