about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

خبرگزاری رویترز در ادامه روند انتشار اخبار جعلی علیه ایران این بار مدعی شد هکرهای وابسته به کشور سعی دارند به سازمان بهداشت جهانی نفوذ کنند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ وبگاه خبری تایمز اسرائیلی در گزارشی مدعی شد با گسترده شدن همه‌گیری ویروس کرونا، فعالان دولتی ایران از حملات فیشینگ برای افزایش دسترسی به حساب‌های شخصی اعضای سازمان بهداشت جهانی استفاده می‌کنند.

چندین مقام رسمی غربی به تازگی در گفتگویی با رویترز مدعی شدند که در میان گسترش جهانی ویروس کرونا، هکرهای ایرانی تلاش کرده‌اند تا به حساب‌های اعضای سازمان بهداشت جهانی وارد شوند.

بر اساس ادعای رویترز یک منبع در گفتگو با این وبگاه خبری گفته است که هکرها با استفاده از یک شیوه هکری و با به‌کارگیری اطلاعات جعلی و جذاب کاربران را به کلیک روی لینک‌ها  یا واردکردن اطلاعات حساس خود ترغیب می‌کند.  این  فرد آگاه در ادامه ضمن ادعای اینکه از این روش می‌توان برای نفوذ به حساب‌های کاربری و شبکه‌ها مورداستفاده قرار گیرد مدعی شد:

 ما حملاتی را مشاهده کرده‌ایم که به نظر می‌رسد شبیه حملات هکرهای تحت حمایت دولت ایران است که عموماً از طریق فیشینگ سازمان بهداشت جهانی را هدف قرار داده‌اند.

تاریک جاسارویک (Tarik Jasarevic)، سخنگوی سازمان بهداشت جهانی تائید کرد که تلاش‌هایی برای هدف‌گیری ایمیل کارکنان از طریق حملات فیشینگ وجود داشته، اما وی افزود: 

بر اساس اطلاعات دریافتی ما هیچ‌یک از این اقدامات هکری موفق نبوده‌اند.

این درحالی است که مقامات جمهوری اسلامی ایران هرگونه فعالیت در این رابطه را رد کرد و این اتهامات را کذب محض برای اعمال فشار بیشتر بر کشور خواند.

پژوهشگران امنیت سایبری بر این باورند که دورکاری میلیون‌ها نفر در سراسر دنیا منجر به افزایش بی‌سابقه حملات سایبری شده است.

این بیماری همه‌گیر بستری مناسبی برای طوفان حملات سایبری ایجاد کرده و میلیون‌ها نفر در شرایط ناآشنا و ناامن فعالیت می‌کنند می‌کنند و اطلااعاتی را که هکرها مشتاق به دست آوردن آن هستند را می توانند به راحتی در اختیار آنها قرار دهند.

این کار یک مسیر جدید بری عاملان خرابکاری باز می‌کند تا با استفاده از ایمیل‌های فیشینگ و یا مهندسی شبکه‌های اجتماعی دسترسی به اطلاعات حساس را افزایش داده و یا آن‌ها در معرض سرقت قرار می‌دهد.

بنا به گفته تام پندرگست از موسسه آموزش امنیت و حریم خصوصی، مهاجمان از ترس مردم درباره کوید-19 با روش‌های ایجاد ترس سود جسته تا مردم را وادار به کلیک روی لینک‌ها و یا فایل‌های مخرب کنند و هم‌چنین با صفحات ساختگی جعلی به‌عنوان افرادی که به این بیماری مبتلا شده‌اند از مردم اخاذی می‌کنند.

وزارت امنیت داخلی ایالات‌متحده در ماه جاری میلادی با انتشار هشداری اعلام کرد اپیدمی کووید-19 تهدیدها را افزایش داده است و فعالان سایبری ممکن است ایمیل‌های حاوی فایل‌های مخرب و یا لینک‌هایی از سایت‌های جعلی ارسال کنند تا قربانیان را برای افشای اطلاعات حساس فریب دهند.

منبع:

تازه ترین ها
محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.

ادعای
1403/12/07 - 08:19- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.