about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

اتهام جدید چین به جاسوسی از تلفن‌ های هوشمند

شرکت‌های امنیتی، بدافزار جاسوسی نصب شده به‌وسیله اداره کنترل مرزی چین را شناسایی کردند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ شرکت‌های امنیتی از جمله سیمنتک و ملوربایتز (Malwarebytes) اعلام کردند که از نرم‌افزار آنتی‌ویروس خود برای ممانعت از فعالیت‌های کنترل مرزی چین در نصب بدافزار جاسوسی روی تلفن‌های هوشمند مسافران استفاده می‌کنند.

کارشناسان اخیراً مدعی شده‌اند که اداره کنترل مرزی در منطقه شین‌جیانگ (Xinjiang) چین ، بدون اطلاع یا رضایت توریست‌ها، یک بدافزار جاسوسی روی تلفن‌های آنها نصب کرده است. ظاهراً این نرم‌افزار برای زیرنظر گرفتن مسائل مربوط به افراط‌گرایی اسلامی و ادبیات دالایی لاما بوده است.

طبیعتاً این کار سوءاستفاده از حریم خصوصی به حساب می‌آید. این نرم افزار مخرب به نام‌های «BXAQ» یا «Fengcai» شناخته می‌شود و شرکت‌های امنیتی موفق به شناسایی و تحلیل آن شده‌اند.

به گفته محققان، برخی شرکت‌های امنیت سایبری به کمک نرم‌افزار خود، حضور بدافزار جاسوسی چینی را شناسایی کردند. مردم نیز هم اکنون می‌توانند با بهره‌مندی از برنامه ضدویروس، از حضور بدافزار جاسوسی روی ابزارهای خود مطلع شوند.

شرکت ملوربایتز اظهار داشت که روشی برای شناسایی بدافزار چینی ایجاد کرده است و سیمنتک نیز گفت که نرم‌افزار آنتی ویروس این شرکت پیشتر آن را شناسایی و به عنوان یک برنامه ناخواسته پرچم‌گذاری کرده است.

بدین ترتیب، افرادی که از ایالت شین‌جیانگ بازدید و از نرم‌افزارهای شرکت‌های امنیت سایبری مزبور استفاده می‌کنند، باید نسبت به جاسوسی از سوی اداره کنترل مرزی چین بدون هیچگونه مجوزی در امان باشند.

گفته می‌شود که اداره کنترل مرزی چین از این نرم‌افزار برای دور زدن بررسی‌های امنیتی از مرحله دانلود برنامه اندروید از «Play Store» در گوگل استفاده می‌کنند؛ یعنی هیچ تضمینی وجود ندارد که نرم‌افزار ضدویروس مانعی برای جاسوسی پکن باشد.

با این وجود، اقدام شرکت‌های امنیتی برای مسدود کردن چنین بدافزاری به‌طور مؤثر به دولت چین و نظارت سنگین آن اشاره دارد. این امر همچنین نشان می‌دهد که علیرغم موانع ایجاد شده از سوی آمریکا روی شرکت امنیتی روسی کسپراسکای، شرکت‌های امنیتی محدود به مرزهای ملی نیستند.

تازه ترین ها
محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.

ادعای
1403/12/07 - 08:19- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.