about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

مقامات قضایی لهستان روز جمعه از دستگیری یک بازیکن حرفه ای هاکی روی یخ به اتهام جاسوسی برای دولت روسیه، خبر دادند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، این بازیکن هاکی توسط دادستان به عنوان یک ملی پوش روسیه و عضو یک باشگاه دسته اول در این کشور توصیف می شود، اگرچه نه او و نه تیمش شناسایی نشدند.

آنها می گویند که او از سال 2021 در لهستان حضور داشته است.

خبرگزاری دولتی ریا گزارش می دهد که وزارت خارجه روسیه خواستار توضیح لهستان در مورد دستگیری یک تبعه روس شده است.

دادستان ها ادعا می کنند که این مرد برای فعالیت های جاسوسی از جمله شناسایی زیرساخت های حیاتی در لهستان پول دریافت کرده است و او چهاردهمین عضو شبکه جاسوسی است که دستگیر شده است.

او در صورت محکومیت به ۱۰ سال زندان محکوم خواهد شد.

دیگر اعضای مظنون این شبکه به عنوان «خارجی‌هایی از پشت مرز شرقی» توصیف می شوند که فعالیت‌های اطلاعاتی و تبلیغاتی علیه لهستان انجام می‌دادند و اقدامات خرابکارانه را از طرف اطلاعات روسیه آماده می‌کردند.

لهستان پیشتر در ماه آوریل دو مرد را دستگیر کرده بود که یکی از آنها تبعه روسیه و دیگری تبعه بلاروس بود که حداقل از سال 2017 به جاسوسی برای سرویس اطلاعات نظامی روسیه (GRU) متهم شده بودند.

دستگیری این شبکه در لهستان به دنبال دستگیری هفت تبعه روس در نروژ در ارتباط با حوادثی است که طی آن هواپیماهای بدون سرنشین بر فراز تاسیسات اصلی انرژی به پرواز درآمدند و نگرانی‌هایی در مورد حملات سایبری علیه زیرساخت‌های این کشور ایجاد کردند.

چندین آژانس اطلاعاتی ملی، از جمله آژانس‌های فنلاند و سوئیس نیز هشدار داده‌اند که تلاش‌ها برای تخریب شبکه‌های اطلاعاتی انسانی روسیه احتمالاً منجر به افزایش حملات سایبری خواهد شد.

لهستان و اوکراین هر دو مورد هدف باج افزار پرستیج (Prestige) قرار گرفته اند که مایکروسافت آن را به گروه هکری ایریدیوم (Iridium) که با سرویس اطلاعات نظامی روسیه مرتبط است، نسبت داده است.

مقامات امنیت سایبری لهستان در دسامبر گذشته گفته بودند که این حملات سایبری پاسخ روسیه به حمایت ورشو از اوکراین و تلاشی برای بی ثبات کردن اوضاع در این کشور است.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.