اتهامات پوچ FBI علیه ایران
به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ اف بی آی مدعی شد که ایران، کشوری بوده است که دست به اقدامات آنلاین تحریک آمیزعلیه رئیس اف بی آی آمریکا، متخصص سایبری پیشین آمریکا و مسئولین انتخاباتی چندین ایالت زده و باعث ایجاد خشونت و درگیری شده است. افراد مذکور، ادعای ترامپ مبنی بر تقلب در انتخابات 2020 آمریکا را رد کرده اند.
کریستوفر ای ری، رئیس گروه اف بی آی و کریس کربس، مسئول اخراج شده وزارت امنیت داخلی، از جمله کسانی بودند که عکس ها، آدرس ها و دیگر اطلاعات شخصی آن ها در یک وبسایت به نام " Enemies of People یا همان دشمنان مردم" منتشر شده است.
بسیاری از مسئولین آمریکایی معتقدند که ادعای ترامپ مبنی بر تخلف در انتخابات، بی پایه و اساس بوده است و هیچ شواهدی مبنی بر تقلب در انتخابات ماه نوامبر وجود ندارد.
مسئولین آمریکایی مدعی هستند ایران در حوزه مداخلات انتخاباتی حضوری فعال داشته است و با فرستادن ایمیل هایی جعلی با عنوان" به ترامپ رای دهید وگرنه میایم سراغتان"، حامیان و رای دهندگان به دموکرات ها را تهدید می کرده است .
ایران با صراحت این اظهارات پوچ را رد کرده و آن ها را احمقانه و بی پایه و اساس توصیف کرده است.
کربس که ادعای تقلب در انتخابات را رد کرده بود، ماه گذشته توسط ترامپ اخراج شد.
مسئولین آمریکایی معتقدندگروه اف بی آی اطلاعاتی در اختیار دارد که ثابت می کند که افرادی حرفه ای از ایران، اقدام به ساخت وبسایتی با عنوان دشمنان مردم کرده اند و مسئولین انتخاباتی آمریکا را تهدید به مرگ می کردند.
شرکت های سازنده سخت افزار و نرم افزار انتخاباتی هم از جمله اهداف این تهدید بوده اند.
تعداد افراد هدف قرار گرفته شده افزایش پیدا کرد و حتی به 21 نفر هم رسید. این افراد شامل، فرمانداران جورجیا، پنینسیلوانیا و... تمامی ایالت هایی بود که ترامپ در آن ها شکست خورد.
یک محقق امنیتی ادعا کرد که این کمپین، از دیگر کمپین های مشابه، پیچیده تر و حرفه ای تر بود و آن طور که مشخص بود آنها تلاش ریادی برای پنهان کردن هویت خود کرده بودند.
وی ادعا کرد کپی و آرشیو اینترنتی اسامی هدف قرار گرفته همچنان در شبکه اجتماعی محبوب محافظه کاران یعنی پارلر و وبسایتی روسی به نام V-Kontakte قابل دسترسی است.
لازم به ذکر است آمریکا در زدن اتهامات پوچ تبحر دارد و این مورد هم مستثنی از این قضیه نیست.