about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

آموزش هوش مصنوعی برای ساخت DNA مصنوعی

محققان یک هوش مصنوعی را آموزش دادند تا ژنوم انسانی غیرواقعی بسازد.

به گزارش کارگروه فناوری سایبربان؛ ما در چند سال اخیر شاهد هجوم لذت‌بخش محتواهای تولیدشده توسط هوش مصنوعی از شبکه‌های مولد متخاصم (GANs) (شبکه‌هایی که قادرند از مجموعه‌ای از داده‌ها یاد بگیرند و تصاویری مشابه تصاویر واقعی ولی کاملاً جدیدی که در داده‌ها وجود ندارد تولید کنند) هستیم که سعی در ایجاد تصاویر به‌اصطلاح جعل عمیق (Deepfake) دارند.

فردی که در تصویر مشاهده می‌کنید درواقع وجود خارجی ندارد. حتی این گربه نیز موجودیت ندارد. واقعاً حیرت‌آور است که برخی از تصاویر ایجادشده توسط هوش مصنوعی به این میزان واقعی هستند.

اما این اولین باری است که می‌بینیم هوش مصنوعی از طریق ساخت یک ژنوم مصنوعی، موجودیت یک انسان زنده و منحصربه‌فرد را تولید می‌کند.

تیمی از محققان Estonia یک سیستم یادگیری ماشینی تولید کرده‌اند که می‌تواند توالی‌های ژنومی منحصربه‌فردی را تولید کند. این ژنوم های جعلی ساخته‌شده توسط کامپیوتر می‌توانند در آینده‌ی تحقیقاتی DNA نقش حیاتی ایفا کنند.

طبق مقاله‌ای از این گروه تحقیقاتی؛ شبکه‌های عصبی مولد در دهه‌ی اخیر به‌طور مؤثری در حوزه‌های مختلفی مورداستفاده قرارگرفته‌اند. ما در این کار مفهوم مشابهی را برای داده‌های ژنتیکی به کار می‌بریم تا ساختار آن را به‌صورت خودکار یاد گرفته و برای اولین بار ژنوم های واقع‌گرایانه باکیفیت بالا تولید کنیم.

این توالی‌های ایجادشده توسط هوش مصنوعی که ژنوم مصنوعی نامیده می‌شوند باوجوداینکه کاملاً مصنوعی هستند اما در مقایسه با ژنوم واقعی انسانی قابل‌تشخیص نیستند. این موضوع بدان معناست که محققان نیازی به نگرانی درباره‌ی رعایت حریم خصوصی اخلاقی ندارند.

طبق الگوی تحقیق فعلی، محققان برای اطمینان از حفظ حریم خصوصی انسان‌هایی که DNA متعلق به آن‌هاست، وظیفه‌دارند از DNA محافظت کنند. این موضوع سخت‌گیری‌های بیشتر و در بسیاری موارد کمبود داده‌های موجود به دلیل عدم توانایی امکانات برای به اشتراک گذاشتن دیتاست های آن‌ها را به همراه دارد. ژنوم های مصنوعی برای حل این مشکل باید راه طولانی‌ را طی کنند.

این اتفاق یک خبر عالی برای محققان حوزه‌ی پزشکی است و یک مورد واضح استفاده‌ی درست از فناوری GAN است؛ اما این موضوع نشان‌دهنده‌ی بروز برخی معضلات اخلاقی در آینده‌ی دور و نزدیک است که باید روزی با آن‌ها روبرو شویم.
در کوتاه‌مدت بازیگران می‌توانند شخصیت‌هایی جعلی ایجاد کنند که این شخصیت‌ها حتی دقیق‌ترین بازرسی‌ها را نیز می‌توانند تحمل کنند‌. این اتفاق رشد حفره‌های امنیتی را سرعت می‌بخشد.

در طولانی‌مدت، اگر Skynet این نسخه از GAN را در دسترس داشته باشد دیگر مجبور به ساخت این حجم از ماشین‌های شبیه به آرنولد شوارتزنگر نیست. یک روز این فناوری می‌تواند انسان‌ها را به‌جایی برساند که هر فردی از خود می‌پرسد آیا من یک ربات هستم؟

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.