آموزش های سایبری نظامی، چالشی پیش روی ارتش آمریکا
به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ تمرکز فزایندۀ سازمان های نظامی سراسر جهان بر توانایی های جنگ سایبری، گواهی روشن بر تمایل مقامات نظامی و سیاسی برای اختصاص منابع کلان به این بخش، محسوب می شود؛ اما مسئله اموزش سایبری، همچنان شکافی عمیق میان واقعیت و درک ایده آلیستی نهاد های بین المللی، به شمار می رود.
آزمایشگر ارشد وزارت دفاع ایالات متحده، مدیر آزمایش و ارزیابی عملیاتی این وزارت خانه، به طور مداوم در مورد چالش ناتوانی ارتش آمریکا از پذیرش عملیات سایبری در مانورها و تمرینات ترکیبی به عنوان یک بخش اساسی و حیاتی، از سوی نیروهای نظامی، هشدار داده است.
در حال حاضر، تمرینات و آموزش های سایبری در حوزه نظامی، فقط جنگجویان سایبری را شامل می شود و ناکامی در آموزش کل نیروها، منجر به آمادگی ناکافی برای ورود به درگیری های سایبری آینده خواهد شد. این عدم امادگی می تواند سبب تحمیل خسارات و هزینه های فراوان به نهاد های نظامی آمریکا شود.
مارتین هیل (Martin Hill)، یکی از کارشناسان امنیت اطلاعات شاخص انگلیس که هشت سال به عنوان تحلیلگر اطلاعات در ارتش بریتانیا خدمت کرده است، در این مورد گفت:
ما باید در پی کسب توانمندی عملیات ترکیبی متشکل از سایبری و فیزیکی باشیم و به منظور دستیابی به این هدف، به محیط های آموزشی مناسب نیاز داریم. این مانور باید بخشی از عملیات مشترک و برنامه ریزی شده باشد بتواند به خوبی گویای وضع حاضر باشد.
نیروی زمینی ارتش آمریکا، به دنبال این است که از طریق یک پروژه که توسط دفتر اجرایی برنامه شبیه سازی، آموزش و تجهیزات، اجرا می شود، به این مسئله بپردازد.