about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

به گفته کارشناسان، هند برای مبارزه با جرایم سایبری آموزش می‌دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ یک برنامه آموزشی همکاری فنی و اقتصادی هند (ITEC) در مورد امنیت سایبری، پزشکی قانونی دیجیتال و تحقیقات جرایم سایبری قرار است برای 13 افسر مجری قانون و مربی جانشین پلیس آکادمی پلیس کامبوج (PAC) برگزار شود.

این برنامه آموزشی به‌وسیله وزارت امور خارجه و سفارت هند با مشارکت اداره تحقیقات و توسعه پلیس (BPR&D) سازماندهی شده است. اداره تحقیقات و توسعه پلیس این دوره را به طور مشترک با مؤسسات آموزش کارآگاه مرکزی (CDTIs) چاندیگار و حیدرآباد و آکادمی مرکزی آموزش پلیس در بوپال برگزار می‌کند.

براساس بیانیه مطبوعاتی سفارت هند، اداره تحقیقات و توسعه پلیس قبلاً یک دوره سفارشی برنامه آموزشی همکاری فنی و اقتصادی الکترونیکی هند (e-ITEC) در زمینه مقابله با تروریسم و ​​امنیت سایبری برای 26 مقام پلیس دارای مدرک دکترای آکادمی از 28 سپتامبر تا 14 دسامبر سال گذشته با مؤسسات آموزش کارآگاه مرکزی قاضی‌آباد و حیدرآباد برگزار کرده است.

طرح برنامه آموزشی همکاری فنی و اقتصادی هند یک برنامه شاخص دولت است که در 55 سال گذشته به 161 کشور شریک کمک‌های ظرفیت‌سازی ارائه کرده است.

این برنامه براساس همبستگی و احترام متقابل، همکاری داوطلبانه فارغ از هرگونه قید و شرط، مالکیت ملی و همسو با اولویت‌های کشورهای شریک و تقاضامحور و پاسخ‌گرا است.

چندین مقام دولتی و متخصص شاغل طبق برنامه برای دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت از هند بازدید کرده‌اند و از زمان شروع برنامه ITEC در کامبوج، نزدیک به 2200 کامبوجی تحت دوره‌های مختلف آموزش دیده‌اند.

دیویانی خوبراگاده (Devyani Khobragade)، سفیر هند در کامبوج در سخنان افتتاحیه خود در 25 ژانویه امسال اظهار داشت که برنامه آموزشی همکاری فنی و اقتصادی هند به‌وسیله دولت برای توسعه روابط هند با سایر کشورهای در حال توسعه طبق همکاری و مشارکت برای منافع متقابل ایجاد شده است.

او گفت که سفارت هند با مشورت دولت کامبوج، دوره‌های سفارشی زیادی را برای مقامات آنها در کارها و وظایف معمول خود ترتیب داده است.

به گفته خوبراگاده، مقامات دولتی به طور گسترده از نقش مهم برنامه ITEC برای افسران خود با هدف انجام بهتر کار و وظایف خود قدردانی کرده‌اند.

همچنین در مراسم افتتاحیه، ساوراب کومار (Saurabh Kumar)، دبیر وزارت امور خارجه هند، بالاجی سریواستاوا (Balaji Srivastava)، مدیر کل اداره تحقیقات و توسعه پلیس، کیمسان اِنگ (Kimsan Eng)، معاون آکادمی پلیس کامبوج و مقامات وزارت امور خارجه، وزارت امور داخلی و اداره تحقیقات و توسعه پلیس حضور داشتند.

سفارت همچنین 13 دوره آموزشی سفارشی را برای نزدیک به 350 مقام کامبوج از وزارتخانه‌های مختلف مانند آموزش، کار عمومی، توسعه روستایی و محیط زیست، مجلس سنا و سازمان کمک به قربانیان و وزارت معدن کامبوج برگزار کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.