آموزش تحلیلگران امنیت سایبری در قلمرو اتحادیه شمالغربی هند
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ جامو (Jammu) و کشمیر (Kashmir)، قلمرو اتحادیه در شمالغربی هند، در حال برنامهریزی برای ایجاد مجموعهای از تحلیلگران امنیت سایبری تحت سیاست امنیت سایبری (CSP) با هدف مقابله با تروریسم سایبری و حملات سایبری است که به تازگی راهاندازی شده است.
سیاست امنیت سایبری همچنین درباره راهاندازی تیم پاسخگویی به حوادث رایانهای (CERT) به عنوان آژانسی صحبت میکند که از طریق واکنش به حوادث بزرگ، تجزیه و تحلیل تهدیدها و تبادل اطلاعات حیاتی امنیت سایبری با شرکای مورد اعتماد، اینترنت امنتر و قویتر را تضمین میکند.
براساس سند رسمی، دولت هند همچنین در حال بررسی ایجاد یک اتاق فکر برای ورودیهای سیاست و تصمیم، یک سیستم مدیریت امنیت اطلاعات برای مدیریت دادههای حساس و یک مرکز عالی برای مبارزه با تهدیدات امنیتی امروزی است.
علاوه بر این، اداره قلمرو اتحادیه در حال کار برای معرفی بیمه سایبری است.
سیاست امنیت سایبری همراه با سند چشمانداز دیجیتال بهوسیله مانوژ سینا (Manoj Sinha)، معاون فرماندار جامو و کشمیر در روز پایانی کنفرانس ملی 2 روزه در مورد حکومت الکترونیک در کاترا در 27 نوامبر امسال راهاندازی شد.
در این سند آمده است :
«قلمرو اتحادیه جامو و کشمیر متعهد به ایجاد و حفظ فضای سایبری ایمن و انعطافپذیر برای ارتقای رفاه شهروندان خود و تضمین حفاظت و پایداری زیرساختهای خود در بخش امنیت سایبری است. این سند بر تجهیز متخصصان به مهارتها و دانش امنیت سایبری لازم و ترویج جامو و کشمیر بهعنوان مقصدی ایدهآل برای کسبوکارهایی تأکید دارد که روی توسعه محصولات امنیت سایبری کار و مشارکتهای بینسازمانی را برای ترویج تلاشهای پژوهشی مشترک برای مقابله با حملات سایبری تشویق میکنند.»
طبق سند فوق، قلمرو اتحادیه باید مجموعهای از تحلیلگران امنیت سایبری ایجاد کند تا بهعنوان متخصصان امنیتی پاره وقت دولت به آن در مبارزه با تروریسم سایبری، محافظت در برابر تهدیدات سایبری، شبیهسازی حملات سایبری برای کمک به یافتن حفرههای امنیتی و کمک به تیم پاسخگویی به حوادث رایانهای در صورت وقوع یک حادثه سایبری کمک کنند.
با این حال، دولت مشاغل تمام وقت را برای تحلیلگران تشویق خواهد کرد تا استعدادها در منطقه باقی بمانند.
وظیفه اصلی تیم پاسخگویی به حوادث رایانهای، ارائه اطلاعات کاربردی مرتبط با امنیت سایبری به دولت، آژانسهای زیرساختی حیاتی، صنایع خصوصی و عموم مردم از طریق مشاوره و هشدار؛ ارائه حفاظت از امنیت سایبری از طریق قابلیتهای تشخیص نفوذ و پیشگیری و توسعه یک طرح مدیریت بحران سایبری (CCMP) در راستای طرح ملی است.
در سند نوشته شده است :
«دولت با درک اهمیت تداوم کسب و کار در صورت وقوع حادثه یا فاجعه، یک آژانس را موظف میکند تا یک طرح تداوم کسب و کار را تهیه کند. علاوه بر این، جامو و کشمیر باید برای تضمین فرهنگ صدور و تهیه بیمه سایبری تلاش کنند. برای تسهیل همکاری در برابر تهدیدات سایبری، دولت هند یک اتاق فکر برای ورودی های سیاست و تصمیم ایجاد خواهد کرد. دولت باید زیرساختهای لازم را ایجاد کند و یک مرکز به اشتراکگذاری و تجزیه و تحلیل اطلاعات را برای اشتراک اطلاعات قابل اجرا، توسعه قابلیتها و تحلیل روندها به منظور شناسایی آخرین فرصتها و تهدیدها راهاندازی کند.»
براساس سند، دولت هند انگیزهای برای ایجاد نیروی کار قوی از حسابرسان، مجریان سیاست، پاسخ دهندگان حوادث، کارشناسان مدیریت دادهها و پرسنل پزشکی قانونی در راستای ارائه خدمات مرتبط با امنیت سایبری ایجاد خواهد کرد که شامل ایجاد مجموعهای از آزمایشکنندگان نفوذ و کارشناسان امنیت سایبری است که میتوانند خدمات مشاورهای را به دولت و شرکتها ارائه دهند.