about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

به گفته کارشناسان، 60 هزار دختر در 3 منطقه از کشور غنا از آموزش در حوزه امنیت سایبری بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ وزارت ارتباطات و دیجیتال‌سازی (MoCD) با همکاری وزارت آموزش و پرورش غنا و فن‌آوری‌های هوآوی، دختران را در مدارس متوسطه در منطقه آشانتی (Ashanti) به عنوان بخشی از برنامه دختران در فناوری اطلاعات و ارتباطات (Girls-in-ICT) در زمینه امنیت سایبری آموزش داده است؛ این برنامه آزمایشی شامل 2 منطقه دیگر، مناطق شرقی و مرکزی، است.

به گفته کارشناسان، حدود 20 هزار دختر از آموزش در هر منطقه بهره‌مند می‌شوند. برنامه همچنین بر قانون امنیت سایبری 2020 تمرکز خواهد کرد؛ هدف این برنامه، ارائه آموزش فناوری اطلاعات و ارتباطات به دختران در مؤسسات سیکل دوم و همچنین تجهیز آنها به مبانی اولیه امنیت سایبری برای کمک به ایمن ماندن در فضای سایبری است.

مدارس ذینفع شامل دبیرستان ارشد دخترانه وسلی (SHS) و دبیرستان ارشد «Yaa Asantewaa»، سنت لوئیس (St Louis)، سروا نیارکو (Serwaa Nyarko)، دختران کوماسی (Kumasi Girls)، دبیرستان دخترانه ارشد «Adventist»، دختران سنت ماری (St Mary)، دختران «Afua Kobi Ampem»، «St Monica's»، «TI Ahmadiya» و «Prince of Peace» هستند.

موضوعات موضوع بررسی عبارتند از : مقررات حفاظت آنلاین از کودک در قانون جدید امنیت سایبری 2020 و مخفف اسمارت (SMART) که نحوه ایمن ماندن آنلاین را توضیح می‌دهد.

دختران همچنین در مورد خطرات مربوط به استفاده از اینترنت، شامل اخبار جعلی، زورگویی سایبری، اخاذی جنسی، تعقیب سایبری و غیره آموزش می‌بینند. دختران از نظر تماس در حوزه امنیت سایبری، نسبت به نیاز به گزارش همه مسائل مربوط به سایبری در قانون امنیت سایبری ملی با کد کوتاه 292 برای پاسخ سریع و کمک‌های لازم حساس می‌شوند.

به گفته اورسولا اووسو-اکوفول (Ursula Owusu-Ekuful)، وزیر ارتباطات و دیجیتال سازی غنا، این برنامه بخشی از تلاش‌ها برای ادامه توانمندسازی جوانان با مهارت‌های دیجیتالی بود که برای رشد سریع در عصر جدید فن آوری نیاز دارند.

وی ابراز امیدواری کرد که شور و نشاط زیادی در بین دختران برای افزایش آموزش فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور ایجاد خواهد شد.

مدارس منطقه شرقی که از آموزش بهره‌مند می‌شوند، شامل دختران متدیست ممفه (Mamfe Methodist Girls)، دختران ابوری (Aburi Girls)، دختران کروبو (Krobo Girls)، دختران دیاسپورایی (Diaspora Girls)، سنت رز (St Roses)، دختران اسلامی (Islamic Girls) و مؤسسه فنی و حرفه‌ای سنت مری (St Mary) هستند.

«Holy Child»،«Wesley Girls» و «Mfantseman Girls» نیز در منطقه مرکزی از این برنامه سود خواهند برد. همچنین کالج‌های آموزشی زنان در مناطق منتخب از این آموزش بهره‌مند خواهند شد.

برنامه دختران در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، یک طرح ابتکاری از اتحادیه بین‌المللی مخابرات (ITU) در غنا با هدف آشنایی دختران جوان با مهارت‌های اولیه این حوزه فناوری است.

منبع:

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.