آمریکا به دنبال صادرات ابزارهای جاسوسی به خارج
به گزارش واحد بینالملل سایبربان؛ دولت آمریکا به دنبال اصلاحیهای در قانون کنترل تسلیحات 20 سال پیش است تا به موجب آن شرایط صادرات نرمافزارهای جاسوسی و ابزارهای مربوط به هک کردن را به خاطر اینکه برای تأمین امنیت شبکههای رایانهای کاربرد دارند، تسهیل کند.
گروههای صنعتی و قانونگذاران آمریکایی اظهار نگرانی کردهاند که محدود کردن صادرات یک چنین ابزارهای مربوط به هک رایانهها موجب تبعات منفی ناخواسته برای امنیت سایبری ملی و تحقیقات مربوط به این حوزه خواهد شد.
آمریکا بهعنوان یکی از 41 کشور عضو توافق 1996 Wassenaar Arrangement که به مدیریت حوزه بسیار فنی کنترل تسلیحات و برخی فنّاوریها میپردازد، در سال 2013 پذیرفت که محدودیتهایی برای صادرات ابزارهای مربوط به حملات سایبری اعمال کند که ممکن است به دست حکومتهای سرکوبگر بیفتند.
روز سهشنبه کارولین تس، مدیر ارشد امور قانونگذاری در شورای امنیت ملی آمریکا در نامهای اعلام کرد: دولت اوباما موافق است که نباید جلوگیری از دسترسی بازیگران نامشروع به این فنّاوریها به قیمت حذف فعالیتهای مشروع امنیت سایبری تمام شود.
جیم لانگوین، نماینده دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا اقدام به علنی کردن این نامه کرد. تس گفت: کاخ سفید بحث در مورد این اصلاحیه را با مقامهای آمریکایی و صنایع این کشور تشدید کرده و وزارت بازرگانی حکم نهایی درباره آن را بدون اظهارنظر علنی درباره نسخه بازبینیشده این قانون صادر نخواهد کرد.