آمادگی پنتاگون برای جنگ هستهای
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ وزارت دفاع ایالات متحده در نظر دارد برای آمادگی سربازان در راستای مقابله با تهدیدات هستهای روی پلتفرمهای واقعیت مجازی سرمایهگذاری کند.
سازمان کاهش تهدیدات وزارت دفاع امریکا اعلام کرد که به دنبال اطلاعات سیستمهای آموزش واقعیت مجازی برای آمادگی سربازان در رویارویی با تهدیدات رادیولوژیک است.
به گفته مقامات آمریکایی، این آژانس – با تمرکز روی مبارزه با سلاحهای کشتار جمعی – میتواند از فناوری برای آموزش سربازان در مبارزه با سلاحهای رادیولوژیکی در میدان نبرد در واکنش به انتقال مواد رادیواکتیو و آماده شدن برای یک جنگ هستهای کامل استفاده کند.
در حالی که پلتفرمهای مجازی و واقعیت افزوده بهطور کامل جایگزین سیستم آموزشی فعلی این سازمان نمیشوند، اما تمرینات آموزشی بیشتری برای سربازان نسبت به تجربه در دنیای واقعی فراهم میآورند. آموزش فیزیکی پرهزینه و وقتگیر است، اما سربازان از طریق واقعیت مجازی میتوانند با تمرینات بیشتر و هزینه کمتر فعالیت کنند.
مقامات آمریکایی طی درخواستی اظهار داشتند که به دنبال تعیین پلتفرمهای واقعیت مجازی خود در صنعت هستند و طبق این درخواست، سخت افزار مورد نیاز و نحوه تغییر محیطها برای تمرینات جدید مشخص میشوند. مقامات قصد دارند از اطلاعات جمعآوری شده برای اطلاعرسانی درمورد آینده استفاده کنند.
این اولین باری نیست که پنتاگون برای آموزش سربازان در مواجهه با مسائل در دنیای واقعی به پلتفرمهای مجازی روی میآورد.
سال گذشته، مایکروسافت قرارداد 480 میلیون دلاری با نیروی زمینی ایالات متحده برای همسان سازی هدستهای واقعیت افزوده «HoloLens» به منظور استفاده در آموزش نظامی و عملیاتهای رزمی امضا کرد. این هدستها، مجهز به قابلیتهای هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی بودند و ویژگیهای مرگآوری، تحرک و آگاهی موقعیتی برای سربازان داشتند.
در ماه فوریه 2019، کارمندان مایکروسافت با نوشتن نامهای به مدیران اجرایی خود خواستار فسخ قرارداد به دلیل جلوگیری از ایجاد فناوری هایی که موجب جنگ و تعدی هستند شدند؛ اما مایکروسافت موضع خود را برای همکاری با پنتاگون حفظ کرد.