about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

آفریقا و ساوانا سیلیکون

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ بر اساس برخی اخبار، قاره‌ی آفریقا ممکن است به دره‌ی سیلیکون تبدیل شود. این قاره دارای دشت‌هایی متشکل از درخت‌های پراکنده است که به آن‌ها ساوانا می‌گویند. گزارش‌ها حاکی است سرمایه‌گذاران آمریکایی قصد دارند این قاره را به ساوانا سیلیکون (Silicon Savannah) تبدیل کنند.
 بر اساس برخی گزارش‌ها، این قاره تا سال 2018، به مرکزی برای سرمایه‌گذاری در عرصه‌ی شرکت‌های نوپا تبدیل می‌شود. سرمایه‌گذاری‌های مختلف توسط شرکت‌هایی مانند گوگل و فیس‌بوک در این قاره برای رساندن اینترنت نمونه‌ای از تلاش‌ها برای تبدیل این قاره به‌نوعی دره‌ی سیلیکون است. ایجاد مراکز مولد فناوری اطلاعات مانند «Nigeria’s Information Technology Entrepreneurship» در نیجریه نمونه‌ای از پیشرفت این قاره است.
همچنین برخی شهرهای این قاره، به نحوی برای شرکت‌های فناوری ساخته‌شده‌اند. به‌عنوان نمونه، کنیا شهر کانزا را به یک شهر فناوری تبدیل کرده است که به «Silicon Savannah» مشهور است. شروع چنین پروژه‌هایی در غنا و سنگال نیز در راه است. به‌علاوه می‌توان به شهر ایبن در کشور موریس به‌عنوان شهر سایبری و یا دهکده‌ی هوشمند در ابو رواش مصر اشاره کرد. مشابه ساوانا سیلیکون، منطقه‌ای در غرب آفریقای جنوبی به نام دماغه‌ی سیلیکون (Silicon Cape) ایجاد شده است.
اما نکته‌ی مهم این است که قاره‌ی آفریقا غافل از سرمایه‌گذاری برای تولیدات داخلی و ایجاد شرکت‌های نوپای بومی، فقط به میزبانی شرکت‌های بزرگی که صبغه‌ی جاسوسی آن‌ها مشخص شده، اکتفا کرده است.
تلاش برای ایجاد ساوانا سیلیکون در آفریقا نشان می‌دهد که کشورهای بزرگ مانند آمریکا سعی دارند با ایجاد شرکت‌های نوپا و وابسته به خود در این منطقه، از سرمایه‌ها، منابع و سایر ظرفیت‌ها مانند زمین‌های وسیع این قاره استفاده کرده و آن‌ها را هرچه بیشتر در زمینه‌ی سایبر به خود وابسته کنند.
حتی آمریکا می‌تواند آزمایش‌ها و تحقیقات مربوط محصولات فناوری و سایبری خود را در این قاره انجام دهد و قبل از اینکه دولت آمریکا متوجه شود به نتیجه‌ی موردنظر دست یابد. مثلاً شرکت IBM شهر نایروبی کنیا را به‌عنوان مرکز تحقیقات خود در این قاره انتخاب کرده است. بعد از وابستگی کشورهای آفریقایی در حوزه‌ی سایبر، آمریکا می‌تواند از ظرفیت و توانایی این کشورها در جنگ سایبر با کشورهای دیگر استفاده کند، همان‌گونه که در غرب و شمال شرق آسیا و همچنین اقیانوسیه چنین راهبردی را دارد.

 

تازه ترین ها
معرفی
1403/12/07 - 07:38- آسیا

معرفی سیستم پیشرفته جدید شرکت اسرائیلی البیت

شرکت اسرائیلی سیستم‌های البیت از یک سیستم‌عامل پیشرفته برای پلتفرم‌های بدون سرنشین رونمایی کرد.

تقویت
1403/12/07 - 07:36- هوش مصنوعي

تقویت همکاری‌های فناوری و هوش مصنوعی در عربستان

وزیر فناوری اطلاعات و ارتباطات عربستان مذاکراتی در سطح بالا برای تقویت همکاری‌های هوش مصنوعی، فناوری و فضایی انجام داد.

گسترش
1403/12/07 - 07:34- آسیا

گسترش روابط هند و مالزی در حوزه امنیت سایبری و هوش مصنوعی

به گفته کارشناسان، هند و مالزی روابط دفاعی خود را گسترش دادند و بر هوش مصنوعی و امنیت سایبری تمرکز کردند.