about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

سم آلتمن مدیرعامل شرکت اپن‌ای‌آی و سازنده ربات جنجالی چت‌جی‌پی‌تی امروز پروژه رمزارز «ورلدکوین» را راه‌اندازی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛  به نقل از رویترز، ورلدکوین، پروژه رمزارز تاسیس شده توسط سازنده چت‌جی‌پی‌تی (دوشنبه  2 مرداد) راه اندازی شد.

پیشنهاد اصلی این پروژه شناسه(آی دی) جهانی برای هر فرد است که به عنوان حسابی شناخته می شود که فقط انسان های واقعی می توانند آن را دریافت کنند. برای دریافت این آی دی شبکیه چشم مشتری ها بعد از ثبت نام توسط ابزار شبکیه چشم ورلد کوین اسکن می شود. هنگامی که تأیید شد که فرد یک انسان واقعی است، یک شناسه جهانی دریافت می کند.

این پروژه از دوره آزمایشی خود 2 میلیون کاربر دارد و امروز با راه اندازی، در حال گسترش عملیات به 35 شهر در 20 کشور است. این برنامه برای افرادی که در آن ثبتنام می کنند در ازای اسکن چشم رمزارز هدیه می دهد.

الکس بلانیا، یکی از بنیانگذاران، به رویترز گفت: «بلاکچین های رمزارز می توانند این شناسه های جهانی را به گونه ای ذخیره کنند که حریم خصوصی حفظ شده و توسط هیچ نهاد واحدی قابل کنترل نباشد.»

بر اساس این پروژه شناسه‌های جهانی در عصر ‌ربات‌های گفت و گوی مولد هوش مصنوعی مانند چت جی پی تی، که زبانی بسیار شبیه انسان را تولید می‌کنند، ضروری خواهند بود. شناسه های جهانی می توانند برای تشخیص تفاوت بین افراد واقعی و ربات های هوش مصنوعی آنلاین استفاده شوند.

بایننس، بزرگترین صرافی رمزارز، اعلام کرد که ورلدکوین را با افتتاح آزمایشی معاملات امروز در فهرست قرار داده است.

آلتمن به رویترز گفت ورلدکوین همچنین می تواند به بررسی چگونگی تغییر شکل اقتصاد توسط هوش مصنوعی مولد کمک کند.

منبع:

تازه ترین ها
اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.

تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.