about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

آغاز به کار نخستین سیستم ضد اخلال GPS محصول IAI

صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی (IAI) نخستین سفارش خود را به‌منظور صادرات سیستم ضد اخلالGPS در جریان برگزاری نمایشگاه Aero India به ثبت رساند.


به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ این سیستم ضد اخلال که ADA نامیده می‌شود پس از تطبیق با آنتن‌های ویژه‌ای که توسط شرکت MALAM توسعه پیدا نموده، مجوز صدور را کسب نمود. به گفته یکی از مدیران ارشد IAI، مجموعه ضد اخلال فوق، هم‌اکنون در سازمان رزم IDF عملیاتی شده و در چهارچوب یک قرارداد چند ده میلیون دلاری دیگر، قرار است تا در IAF نیز بکار گرفته شود.

به گفته یکی از تحلیل گران نظامی، این سیستم با ابعاد ۲۰*۲۰ سانتی‌متر، به اندازه یک لب تاپ خانگی است، بر اساس فناوری موسوم به الگوی آنتن‌های دریافت‌کننده چند مجرایی (CPRA) طراحی‌شده و به شکل مستقیم به پارازیت‌هایی که به‌منظور اخلال در سامانه GPS ارسال می‌شوند، حمله می‌کند. این سیستم از دو عنصر اصلی، یک آنتن GPS و یک واحد پردازشگر پیشرفته دیجیتال تشکیل شده و به‌خوبی برای یگانه‌ای نظامی قابل استفاده خواهد بود.

الکس لاوی، مدیر پروژه ADA در این زمینه می‌گوید:

 ویژگی اصلی این سیستم ضد اخلال، طراحی پردازشگر پیشرفته دیجیتال با فناوری CPRA است که به‌صورت متراکم، می‌تواند هرگونه اخلال در سیگنال‌های GPS را منکوب نماید. علاوه بر آن، این یک محصول مستقل بوده و از انعطاف‌پذیری بالایی برای یکپارچه شدن با سیستم‌های رزمی هوایی، دریایی و زمینی برخوردار است.

وی به این مسئله اشاره می‌کند که این شرکت، می‌تواند سیستم فوق الذکر را برای اساس نیاز مشتری (حتی مشتریان کوچک و خصوصی) تولید کند. اگر چه مجموعه سیستم ضد اخلال طراحی‌شده، بسیار کوچک است، اما می‌توان آن را کوچک‌تر از این هم طراحی و در خط تولید قرارداد.

آمیت هیاموویچ، مدیر بازاریابی و توسعه تجارت بخش مهندسی مالام به‌عنوان زیرمجموعه IAI می‌گوید:

 برای یک دهه، این بخش بشدت درگیر توسعه این سیستم بود و پس از تأیید وزارت دفاع و کسب مجوزهای لازم، اکنون می‌توانیم آن را به مشتریان خارجی عرضه کنیم. وی تخمین می‌زند که بازار فروش این سیستم جدید، صدها میلیون دلار ارزش تجاری دارد و سبد محصولات این شرکت را برای سه تا ۵ سال آینده تضمین می‌نماید. وی می‌افزاید: ما هنوز در ابتدای راه هستیم و آینده بسیار خوبی برای این سیستم پیش‌بینی شده است.

وی اعتقاد دارد، در دو دهه اخیر، ارتش‌ها تلاش فراوانی برای ایجاد اخلال در سیگنال‌های هدایت ماهواره‌ای نظیر جی‌پی‌اس ایالات‌متحده، روسیه، اروپا و چین نموده‌اند و این خود موجب فروش بیشتر این محصول خواهد شد. وی معتقد است که نسل بعدی سیستم‌های هدایت ماهواره‌ای از الگوریتم‌های رمزگذاری شده پیچیده‌تری استفاده خواهند نمود، بااین‌حال، فناوری ADA شرکت IAI از انعطاف‌پذیری نرم‌افزاری لازم جهت خنثی نمودن تهدیدات آینده برخوردار است. بنابراین اگر مشتریان ما، شروع به رمزگذاری گیرنده‌های GPS خود نمایند، ما در آنجا خواهیم بود تا به آن‌ها کمک کنیم.

یعقوب گالیفات، مدیرکل بخش مهندسی مالام می‌گوید:

قابلیت‌های ADA به‌گونه‌ای است که می‌تواند از سیستم‌های بشدت آسیب‌پذیر ناوبری دقیق در برابر تهدیدات دفاع نماید تا جایی که می‌توان از آن‌ها در هر چهار حوزه زمین، هوا، دریا و فضا استفاده نمود.

پی‌نوشت:

۱-ماهیت فناوری‌های نظامی، یک ماهیت سیّال و بشدت تغییر پذیر است. اگر سیستم‌های اخلالگر GPS تولید کنید، حریف هم به‌سرعت سیستم‌های ضد اخلال GPS را طراحی و تولید می‌کند. نتیجتاً تهدید جدی است و باید بر اساس منطق و استدلال آن را آنالیز و تحلیل نمود و این خود نیازمند سعه صدر، مطالعه عمیق، حرکت در روال منطق علمی است.

۲- تأثیر وجود شرکت‌های خصوصی فناور محور دفاعی برای توسعه بخش دفاعی (چیزی که در کشور ما به معنای واقعی کلمه وجود ندارد) در اینجا خودش را به رُخ می کِشد. ارتش (به‌عنوان خریدار) و شرکت‌ها با سرمایه‌گذاری خصوصی و نیمه‌دولتی، بازده کار را بشدت بالابرده و طبیعتاً منجر به شکوفایی نظامی می‌گردد. (البته جدا از تأثیر آن در ساختار کلان اقتصادی)
 

تازه ترین ها
عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.

محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.