about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

شرکت گوگل قصد دارد با افزودن ویدیو های آموزشی در گوگل کروم، طرز استفاده صحیح از این مرورگر را به کاربران آموزش دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ استفاده از مرورگر تا چه اندازه برای شما مشکل است؟ گوگل در نظر دارد تا با استفاده از ویدیو های آموزشی، به کاربران خود کمک کند تا بهتر بتوانند با نحوه صحیح استفاده از مرورگر آشنا شوند.
این شرکت قصد دارد ویدیو های آموزشی را با عنوان چگونه از گوگل کروم استفاده کنیم؟ به این مرورگر اضافه کند.
گوگل در حال تست کردن این ویژگی بر روی Chrome Dev و کانال های Canary می باشد.
این ویدیو های آموزشی بی شک با دکمه ای برای اشتراک گذاری همراه خواهند بود و کاربران می توانند این ویدیو ها را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.
تا بدین لحظه، این ویدیو های آموزشی تنها بر روی نسخه موبایل این مرورگر به نمایش درخواهد آمد. هنوز هیچ اشاره ای به وجود این ویژگی در دسکتاپ نشده است.
بیشترین تمرکز آپدیت اخیر کروم بر روی ارتقاء حریم خصوصی افراد بود. به عنوان مثال، ورژن ۸۶گوگل کروم دارای ویژگی است که می تواند وبسایت های سو استفاده گر از نوتیفیکیشن ها را مسدود کند.
 

منبع:

تازه ترین ها
اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.

تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.