about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

تقریباً 600 میلیون رینگیت در سال 2022 به دلیل جرایم سایبری از دست رفته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ تئو نی چینگ (Teo Nie Ching)، معاون وزیر ارتباطات و دیجیتال مالزی گفت که تقریباً 600 میلیون رینگیت خسارت در طول سال 2022 در نتیجه جرایم سایبری در این کشور ثبت شده است.

وی اظهار داشت :

«داده‌ها نشان می‌دهد که مشکل جرایم سایبری در این کشور کاملاً جدی است و وزارت ارتباطات و دیجیتال (KKD) بر آموزش مردم برای سواد دیجیتالی بیشتر و قربانی نشدن تمرکز خواهد کرد. یکی از مراحلی که اجرا خواهد شد، همکاری با ارائه دهندگان پلتفرم رسانه‌های اجتماعی مانند تیک‌تاک (TikTok) در ترویج برنامه «Stop For Three Seconds» است که در فوریه و مارس امسال راه‌اندازی می‌شود.»

تئو پس از ارائه کمک مالی برای قربانیان سیل در «Taman Desa Tanjung Damai» در گونگ باداک، عنوان کرد که 3 ثانیه در اینجا برای کمک به جامعه زمان لازم است تا ابتدا فکر کند که آیا اطلاعات دریافت شده معتبر است یا خیر.

وی همچنین گفت که ارائه دهندگان پلتفرم رسانه اجتماعی همچنین به ترویج خط تلفن 997 مرکز ملی پاسخگویی به کلاهبرداری (NSRC) کمک خواهند کرد؛ خط تلفن 997، که هنوز از سوی جامعه کمی شناخته شده بود، یک ابتکار دولتی برای کمک به قربانیان جرایم سایبری برای جلوگیری از خسارات است.

معاون وزیر ارتباطات و دیجیتال مالزی خاطرنشان کرد :

«تا کنون، خط تلفن 997 روزانه 12 ساعت کار می‌کند و یک مرکز یک مرحله‌ای متشکل از نمایندگانی از بانک نگارا مالزی، بانک‌های خصوصی، کمیسیون ارتباطات و چند رسانه‌ای مالزی (MCMC) و پلیس است که تمام تلاش خود را برای توقف فوری جریان پول قربانیان انجام خواهد داد. وزارت می‌خواهد به قربانیان کمک کند، زیرا می‌دانیم که اگر به اندازه کافی سریع عمل نکنیم، حتی اگر فرد در نهایت دستگیر شود، قربانیان نمی‌توانند پول خود را پس بگیرند.»

تئو همچنین تصریح کرد که در مجموع 471 دکل مخابراتی در سراسر کشور تحت تأثیر سیل دسامبر گذشته قرار گرفتند. با این حال، تمام برج‌ها تعمیر شده‌اند و اکنون طبق معمول کار می‌کنند.

پیش از این، تئو کمک‌های مالی را در قالب مایحتاج اولیه به 1000 نفر از ساکنان تامان دسا تانجونگ دامای و 24 کارمند وزارتخانه که در سیل اخیر آسیب دیده بودند، تحویل داد.

وی افزود که این کمک از سوی کارکنان وزارت و شرکایی مانند شرکت‌های مخابراتی از طریق صندوق بلایای این وزارت صورت گرفته است.

منبع:

تازه ترین ها
تمرکز
1403/12/07 - 08:14- اقیانوسیه

تمرکز سازمان بنادر استرالیا بر مقابله با تهدیدات سایبری

سازمان بنادر استرالیا خواستار اقدام جدی برای مقابله با تهدیدات سایبری و حفاظت از زنجیره تأمین استرالیا شد.

بازیابی
1403/12/07 - 08:11- آفریقا

بازیابی وب‌سایت هوانوردی آفریقای جنوبی 4 هفته پس از حمله سایبری

سازمان هواشناسی آفریقای جنوبی وب‌سایت هوانوردی را 4 هفته پس از حمله سایبری بازیابی کرد.

معرفی
1403/12/07 - 08:07- سایرفناوری ها

معرفی امضاهای دیجیتال کوانتومی Google Cloud

«Google Cloud» امضاهای دیجیتال ایمن کوانتومی را در سرویس مدیریت کلید معرفی کرد.